Deze week was het zover....

 

Vlak voor het sluiten van de grens naar Duitsland reisde ik af naar Mona en Mario. Bij binnenkomst stond mijn toekomstige gevangenis gevaarlijk glimmend op een tafel... Met licht bibberende knieen mocht ik na de uitleg van Mona de gordel gaan passen.

Toen mijn edele delen in de siliconenbehuizing waren verdwenen werd de gordel op mijn heupen vastgezet en het gevoel wat toen kwam was onbeschrijfelijk. Ik voelde vrijwel niets meer en daar komt bij dat je geen zicht meer hebt op je penis en scrotum. Ongetwijfeld is dat een mindfuck maar het is echt heel absurd. 

De gordel zat meteen heel goed en ik voelde echt dat ik iets om had en dat een sterk bondage-effect heeft en geeft. Voor de Houdini's onder ons... dat ding is alleen met heavy-equipment los te breken.... ;-).

Mario controleerde vervolgens of de gordel overal goed aansloot. Zowel hij als ik waren heel tevreden over hoe de gordel zat.

Nadat Mona mij nog tips had gegeven hoe ik het beste kon gaan zitten als ik de gordel droeg, hoe deze te reinigen en waar ik verder rekening mee moest houden, werd ik bevrijd en ging ik huiswaarts.

 

's Avonds de sleutel aan mijn KH overhandigd en de eerste ervaring ondergaan.... (die post ik binnenkort :-)).

Groet!

 

P.s.: nog dank voor alle leuke reacties op de vorige posts (ik weet nog niet helemaal hoe de blog werkte).

P.s.p.s.: uitnodiging voor diegenen die via Blog ervaringen willen delen: schrijf een leuk stukje! :-)IMG_2512