Net weer thuis aangekomen.

Er zit een nieuwe, langere string in waardoor de heupgordel een stuk hoger en bovendien veel strakker kan. Ook is de knik in mijn rug een stuk bijgebogen, wat er voor zorgt dat ik als ik zit er juist steun van heb en geen last. Toen ik tegen Walter zei dat hij wel heel strak zat, klikte hij hem op slot en zei: "Hij hoort nog strakker, volgende week kunnen beide kanten een gaatje strakker als je hieraan gewend bent".

Eeh ok, lol!

Ik kan voornamelijk zonder pijn veel beter zitten en bukken. Voorheen trok die string de heupgordel steeds naar beneden waardoor ik altijd veel last had.Gelukkig allemaal voorbij nu. Ik zal voornamelijk erg moeten wennen aan de strakkere heupgordel en opletten of er geen oedeem ontstaat. Maar aan de andere kant blijft de gordel nu uitstekend op zijn plaats zitten waardoor ik geen irritatie meer heb. :)

Als laatste punt zal ik hierdoor gelukkig ook nauwelijks meer last van ejaculaties hebben. Buiten het feit dat een kleine ejaculatie wel altijd heerlijk frustrerend is, loopt de druk hierdoor enorm snel op en dat is voor de periode waar ik nu nog aan vastzit echt een last met de dagelijkse bezigheden. :)

Hier wat foto's. Hij heeft de rubbers ook gelijk vernieuwd voor me.

 

 

 

 

Ok, de timer. Ik was hem bijna vergeten :)

 

 

 

De 'gespijbelde' tijd heb ik nog niet toegevoegd, dat doe ik even in goed overleg met Lise.Verder blijkt de timer erg mee te vallen omdat ik blijkbaar veel ruimer had gerekend dan werkelijk gestemd is. Beter dan andersom dacht ik zo :)

 

 

 

 

 

51 stemmen via de link28 stemmen van leden21 penalty's (+6 voor het kijken is nog niet meegeteld)

Dus dat wordt: 1m, 0w, 1d, 5u.(29-04-2016, 00:56 uur).