Hallo allemaal,

Hier de update van een uit de hand gelopen ludieke actie van mij.

Ik zit nu net iets langer dan 2 dagen op slot en de teller staat nu al op 4 weken en 3 dagen.

Om de stijgende teller wat af te remmen heb ik mijn rekenkunsten in de strijd gegooid en heel precies uitgerekend welke stemmen hoeveel uren er bij de teller worden opgeteld.

Geregistreerde gebruikers van de Carlilock-site (mensen die op slot zitten en daar een lopende sessie moeten uitzitten of sleutelhouders die een account hebben met hun opgeslotene) kunnen een keer per dag stemmen voor:-/- 4 uur van de timer af; of+/+ 4 uur op de teller erbij

Geregistreerde gebruikers kunnen dus niet via de persoonlijke link stemmen. Mochten ze dit toch proberen krijgen een dubbele penalty. Bij mij is dat samen 12 uur (2x6), maar ik weet niet of dat bij iedereen zo is.

Toen ik alles uitgerekend had, kon ik al heel voorzichtig de conclusie trekken dat iedereen die via de persoonlijke link had gestemd alleen maar uren aan de timer hebben toegevoegd en niemand die er wat uurtjes voor me af heeft gestemd ):

Toen sprak ik Lise, en ik vroeg of zij wilde kijken welke opties ze met het stemmen krijgt. Wat blijkt nou, er zit in mijn geval dus helemaal geen -/- mogelijkheid Die site zit dus echt heel nasty in elkaar. Op de site staat namelijk dat er WEL -/- kan worden gestemd.

 

Nu heb ik bij het starten van mijn sessie alle waardes laten staan zoals ze daar van te voren ingevuld staan. Wat de opties waren weet ik ook echt niet meer. Waarschijnlijk is er in de standaard-instellingen ook een optie die standaard aangeeft dat mensen die via de link stemmen geen uren van de timer af kunnen halen, maar wel erbij of zelfs roulette. Ik heb dus ook geen maximum ingesteld.

De keuzes die via de persoonlijke link worden geboden zijn:1: +/+ 12 uur erbij, en2: Roulette: -6 uur vs +/+ 24 uurNu snap ik dus waarom het zo hard gaat.

De gemiddelde straf van een stem via de roulette-optie is 24-6= 18 uur (!!).Dus als er elke dag 2 member-stemmen op me wordt uitgebracht (dit zijn er altijd meer) (uitgaande van +4 per stem), kost me dit 8 uur.

En hiernaast nog iemand via de link stemt (gemiddeld 15 uur per stem, (18 van roulette en 12 uur op de andere keuze opgeteld is 30 en dan door de helft is 15 uren)), kost me dit al 23 uur verlenging per dag.

Dit betekent dat ik een uurtje per dag inloop cq. ‘afbetaal’.

De teller staat nu op 4 weken en 3 dagen, dat samen 744 uur maakt.

Een uur per dag inlossen betekent dat ik (heel positief gerekend) nog 106 weken uit moet zitten en dat is (inderdaad) bijna 2 jaar!!

Goed, mijn intentie was een paar dagen bij het starten van de sessie en daar heb ik me dus gruwelijk in vergist. Dit gaat zelfs veeeel verder dan de nieuwe uitdaging die ik zocht om mijn record van (geen idee), een week ofzo?? Vanwege de irritatie die ik hiervoor had kon ik hem echt niet langer dragen.

Met dit vooruitzicht heb ik vandaag maar een sleutelkluisje gekocht met een 4-cijferige combinatie. Lise was zo aardig om de foto te willen bewaren voor me totdat de teller eindelijk een keer op 0 staat.De foto heb ik gestuurd na het eerst een keer geprobeerd had op die manier, maar dan met een andere code natuurlijk.

Foto naar Lise gemaild, verzonden mail gewist, prullenbak geleegd, foto zelf gewist, prullenbak geleegd, foto in de cloud gewist (uploaden gaat automatisch), en de prullenbak van de cloud gewist.

Lise heeft nog geen bevestiging gestuurd omdat ik vrij laat was, maar ik moest gewoon de sleutels veiligstellen. Zeker nu, de eerste dagen is de lust enorm groot en het vlees zwak zullen we maar zeggen. (:

Mocht de foto toch niet goed te lezen zijn, dan heb ik tijd genoeg om alle 9999 verschillende cijfercombinaties op mijn gemak te proberen (:

Mijn kuisheidsgordel moet echter 1 keer twee dagdelen af voor een aanpassing. Dan vind ik het wel zo netjes en fris om met een schoon apparaat daar te komen.

Het ‘gemiste’ aantal uren zal ik zelf weer toevoegen aan de teller. Toch heel meedenkend van ze dat je zelf onbeperkt mag verlengen (: .

Gelukkig heb ik deze dag nauwelijks kans om me te vergrijpen, omdat ik in de ochtend vroeg weg moet (afspraak is meestal op zaterdag).

Dus:*Op tijd opstaan, gordel af, alles schoonmaken inclusief mezelf haha. Dan in de auto naar België, wachten tot de nieuwe stalen string er op is gelast, gordel om en weer terug naar huis.Mocht ik in deze vrije uren mijn zelfbeheersing (en hiermee ook een stukje van mijn eigenwaarde), dan zal ik dat eerlijk opbiechten. Maar zover komt het niet. (:

De eerste optie die ik had om de teller een stukje af te remmen was om maar aan het rekenen te slaan. Elke keer kijken wordt met 6 uur Afgestraft, dus dat hoeft nu niet meer.

De laatste optie die ik heb is om de mogelijkheid voor de leden om te stemmen uit te schakelen. Maar wat voor straf dat me gaat opleveren weet ik niet, het zal ook niet mild zijn gok ik.

Verder ben ik nu wel overal gestopt met het praten erover, in de hoop dat mensen het stemmen gaan vergeten en nalaten.

Ik praat er alleen hier nog over. En ik wil dit spel koste wat kost netjes tot de laatste seconde uitzitten in mijn kuisheidsgordel.

Ik wil ook niet dat mensen van hier uit medeleven niet minder of anders gaan stemmen. Als je elke dag bijvoorbeeld 'roulette' hebt gestemd, gewoon blijven doen.

Ik wil het spel eerlijk uitspelen, al blijkt het een heel geniepig spel te zijn (:.

Tot zover even.

Ter illustratie vind je 2 foto’s van de sleuteltjes en het kluisje.Ik wens jullie allen een geil weekend!(Voor mij gaat dat heel zeker lukken (: ).

Groetjes,yentl

Kluisje:

Sleuteltjes in open kluisje: