WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Kalender

januari 2021
m d w d v z z
« apr 2020
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Who's online

We hebben 870 gasten en geen leden online

Posts from category "Chastity"

De eerste ervaringen

Sinds dit voorjaar ben ik de trotse bezitter van een Latowski kuisheidsgordel en ondertussen heb ik mijn eerste ervaringen.

Voor alle duidelijkheid: ik ben een gelegenheidsdrager en niet 24/7. Misschien dat dat ooit nog een keer komt maar voor nu vind ik het prima zo als het is. De eerste opsluitingen waren vooral 's nachts en daarna uitgebreid naar het begin van de avond tot soms een hele dag. De gordel voelt even indrukwekkend als dat hij er uit ziet. Alles aan de gordel is en voelt solide. Zodra het tweede hangslot dichtklikt zit je ook echt opgesloten; losmaken en/of uit de gordel stappen gaat niet. Punt.

Omdat mijn edele delen zitten opgesloten in de siliconenkamer ervaar ik niet bewust of ik al dan niet een erectie heb waardoor de mindfuck binnen enkele uren al volledig in alle heftigheid losbarst (Sleutelhouders/-houdsters: als je jouw gekuiste tot volledige overgave wilt dwingen dan is dit de ultieme gordel...).

Als ik opgesloten ben voel ik mij totaal overgeleverd aan mijn sleutelhoudster en ben zo gehoorzaam als een brave puppy... ;-).

Binnenkort gaat de gordel gedurende een lang weekend op slot. Ik kijk er naar uit met gemengde gevoelens....

 

Groet, cblfun

Hij is binnen.....

Deze week was het zover....

 

Vlak voor het sluiten van de grens naar Duitsland reisde ik af naar Mona en Mario. Bij binnenkomst stond mijn toekomstige gevangenis gevaarlijk glimmend op een tafel... Met licht bibberende knieen mocht ik na de uitleg van Mona de gordel gaan passen.

Toen mijn edele delen in de siliconenbehuizing waren verdwenen werd de gordel op mijn heupen vastgezet en het gevoel wat toen kwam was onbeschrijfelijk. Ik voelde vrijwel niets meer en daar komt bij dat je geen zicht meer hebt op je penis en scrotum. Ongetwijfeld is dat een mindfuck maar het is echt heel absurd. 

De gordel zat meteen heel goed en ik voelde echt dat ik iets om had en dat een sterk bondage-effect heeft en geeft. Voor de Houdini's onder ons... dat ding is alleen met heavy-equipment los te breken.... ;-).

Mario controleerde vervolgens of de gordel overal goed aansloot. Zowel hij als ik waren heel tevreden over hoe de gordel zat.

Nadat Mona mij nog tips had gegeven hoe ik het beste kon gaan zitten als ik de gordel droeg, hoe deze te reinigen en waar ik verder rekening mee moest houden, werd ik bevrijd en ging ik huiswaarts.

 

's Avonds de sleutel aan mijn KH overhandigd en de eerste ervaring ondergaan.... (die post ik binnenkort :-)).

Groet!

 

P.s.: nog dank voor alle leuke reacties op de vorige posts (ik weet nog niet helemaal hoe de blog werkte).

P.s.p.s.: uitnodiging voor diegenen die via Blog ervaringen willen delen: schrijf een leuk stukje! :-)IMG_2512

 

Het passen (en meten) van een Latowski

Jawel, afgelopen vrijdag was het zover.

Na een lange autoreis (zou het door de afstand of door de spanning zo lang geduurd hebben...?) belandde ik bij Latowski. Zijn vrouw Mona heette mij hartelijk welkom. Na te zijn gewisseld van schoeisel (ik kreeg een paar huispantoffels aan) nam ze mij mee naar boven. In de hal en in de paskamer stonden legio stalen kuisheidsgordels, corsetten en jarretellegordels. Een feest voor het oog :-).

In de paskamer liet ze mij als eerste de pasdummy zien die ik later aankreeg en vervolgens showde ze alle accesoires: (electro)dildo's die in de gordel kunnen worden bevestigd, een electrostimulatiekamer en afsluitmogelijkheden om zelfs de achterkant geheel af te dekken. Mona liet mij de electrode voelen  op mijn vinger; stand 2 van 15 was heel aangenaam en mijn gedachten vlogen al meteen alle kanten op.... Tenslotte liet ze de verschillende silconenkamers zien waar penis en ballen in worden opgeborgen; die moest ik als laatste gaan passen.

Even later kwam Mario binnen en na een hartelijk gesprek kreeg ik de dummygordel om. Dat betreft alleen het omhulsel zonder de siliconenkamer. Het eerste gevoel is al direct even slikken. de stalen afscherming aan voor en achterzijde voelen als een compleet pantser en het ziet er uit als een harnas. Het zit echt te gek en geeft nu al een totaal gevoel van onmacht en opsluiting. De gordel staat stoer en je ziet aan alles dat het om een kwaliteitsproduct gaat.

Ondertussen was Mario overal aan het checken of de gordel goed zat, nergens knelde en maakte hij aantekeningen om de gordel op precies de goede maat te kunnen maken. Hij deed dat heel discreet en  ik heb mij geen seconde onprettig gevoeld. Overigens: Mario is echt een Willy Wortel en als je hem laat vertellen ben je zo een uur verder.

Na circa 45 minuten ging de gordel af moest ik als laatste de siliconen kamer gaan uitzoeken. Mona bracht twee volledig schoon gewassen kamers en ze liet mij in alle rust en volledige discretie met behulp van glijmiddel (op waterbasis! ;-)) de juiste keuze maken. Dat heeft circa 5 minuten geduurd en na het maakte van mijn keuze vulde ik samen met Mona het laatste deel van het opdrachtformulier in. Ze liet weten dat het 2 a 3 maanden duurt voor de gordel klaar is. Ik besefte dat ik de komende weken vol verlangen en ongeduld zal gaan doorbrengen.

Na de laatste checks en een warme handdruk stapte ik in mijn auto. Ik miste de prettige constante druk van de gordel en de permanente herinnering dat ik binnenkort volledig ben opgesloten al bij het wegrijden uit de straat waar Latowski woont.

 

Wordt vervolgd....

 

A wish comes true

Al bijna 10 jaar spookte de wens van een volledige opsluiting in een kuisheidsgordel door mijn hoofd. Geblokkeerd door "wat vindt mijn omgeving" ervan, heb ik een perverse geest, zo ben ik toch niet opgevoed....? heb ik de wens onderdrukt. Wel regelmatig het internet afgestruind naar kuisheidsgordels, fora gelezen en telkens weer werd ik met mijn diepe wens geconfonteerd.

Met mijn vrouw kan ik alles bespreken en een paar dagen geleden mijn diepe verlangens aan haar voorgelegd. Ze reageerde fantastisch, vond het niet raar en ging samen met mij op zoek naar wat ik graag wilde en wat zij ook mooi vond. En zo kwamen we op de site van Latowski terecht. De strakke, gladde lijnen konden haar bekoren en ik werd geraakt door de massaliteit en de - zo op het oog - machteloze opsluiting.

Deze week is het zover: ik reis af naar Duitsland voor de eerste passessie.

 

Wordt vervolgd....

 

Kuisheidsforum.nl is terug

Enige tijd geleden was het domein "kuisheidsforum.nl" verlopen. Helaas lukte het mij op dat moment niet om het opnieuw te registreren en degene die dat wel was gelukt vroeg er belachelijk veel geld voor (1200 euro!).

Inmiddels heb ik het weer kunnen registreren en is het kuisheidsforum weer bereikbaar op zijn eigen oude vertrouwde adres! Https://kuisheidsforum.nl

2 Factor authenticatie

Voor alle mensen die licht paranoia zijn....

Het is vanaf nu ook mogelijk om 2 factor authenticatie in te schakelen via je profiel.

Uitleg etc vind je als je kiest voor bewerk profiel en daarna voor 2 factor authenticatie.

 

Gr. Lise

Tweede Pinksterdag en nog steeds op slot

Als ik op slot ben gezet door mijn sleutelhouder krijg ik zo nu en dan ook opdrachten die ik moet uitvoeren. Sowieso moet ik elke dag twee foto's opsturen waarin ik laat zien dat ik het kooitje draag:

 IMG_3442

Vandaag kreeg ik de opdracht op te schrijven wat ik ervan zou vinden om een zware kuisheidsgordel (Carrtara) te dragen (Hij stuurde een voorbeeldfoto mee: 

IMG_3473

Mijn antwoord aan hem zal ik hieronder opnemen:

Hoe vind ik het om een zware kuisheidsgordel te dragen?

Dat was de vraag die ik voor vandaag moet beantwoorden. Daarbij heeft u een foto meegestuurd van een Carrara waarbij de ballen vrij zijn maar de lul opgelopen zit. Het is een spannend plaatje maar eigenlijk doet deze zware Carrara mij niet zo heel veel. Ik heb er ook wel eens eentje gepast van een vriend (een volledig gesloten Carrara). Ik vind de kooitjes van Steelworxx die ik nu steeds draag veel fijner om te dragen en eigenlijk ook veel spannender. 

 

Ik denk dat het mij niet primair om het dragen van het kooitje gaat (hoewel het wel een essentieel attribuut is) maar om het feit dat mijn sleutelhouder controle over mij heeft. Hij bepaald of ik mag klaarkomen maar hij zou veel meer kunnen bepalen. Dat gebeurt ook: ik moet taken uitvoeren. Dus simpelweg dat iemand anders voor mij bepaalt en daarbij tegelijkertijd mij kan (en zal) vernederen, daar zit voor mij de grootste kick in. Dat wil overigens niet zeggen dat wanneer u mij opdraagt een dergelijke kuisheidsgordel een tijd te dragen, ik dat zal (moeten) doen. Op dit moment zou ik echter nog liever een nieuwe kooi van Steelworxx willen waarvan de cockring een maat kleiner (nu heb ik 4.2 cm) is en de kooi zeker een cm korter is (nu heb ik 5.5 cm). Dat zou betekenen dat ik nog minder ruimte heb ik de kooi en er helemaal geen 'groeimogelijkheden' meer zijn. Dat vind ik wel een spannend idee.

 

Pinksterzaterdag en op slot

Zojuist heb ik van mijn sleutelhouder opdracht gekregen mijn kuisheidskooi om te doen. Hoe lang het gaat duren weet ik niet. Dat bepaalt hij. Ik zal proberen om jullie de komende tijd, via dit blog, op de hoogte te houden van mijn kuisheidsstatus.

Donderdag 12 mei 2016

De cirkel begint te versnellen. Erecties zijn sinds gisteren ineens een flink stuk agressiever. Ze doen erg veel pijn en het drukkende orgasme komt steeds meer aan de oppervlakte. Dit is inmiddels de langste periode zonder orgasme voor mij.

De cirkel bestaat uit:

Opgewonden zijn totdat het orgasme zo hard drukt dat er geen stimulatie meer nodig is om plaats te vinden. Maar in de gordel is geen ruimte voor een erectie en dus ook niet voor een orgasme. Dit is het meest frustrerend. Ten eerste moeten afwachten totdat het orgasme zo krachtig wordt dat er geen stimulatie meer nodig is en daarna voelen hoe het orgasme geforceerd binnen wordt gehouden. De ejaculatie maakt me echt steeds gekker. Ik wil zo graag klaarkomen, en als het dan begint wil ik het ook zooo graag hebben. Het moment dat het orgasme wordt gestopt probeer ik me in alle mogelijke bochten te wringen, maar het kan gewoon niet.

Hierna blijft het een paar uur rustig, en dat is eigenlijk het enige echte rustmoment dat ik niet met Lust bezig ben. Maar het komt hierna dubbel zo krachtig terug.

Op dit moment gaat het sneller, en ik denk dat ik binnen het half jaar nog wel mee ga maken dat ik op straat of ergens anders ineens een instant ejaculatie krijg vanuit het niets.

Ik vraag me af tot hoe hoog dit kan oplopen.

Ik had wel verwacht dat dit sneller zou gaan dan me lief is, want ik ben 3 weken geleden enorm geil op slot gegaan. Ik ging toen van een week uit. Mijn ervaring met geil op slot gaan, is dat je het op slot gaan enorm moeilijk maakt. De hele periode.

Maar gelukkig mag ik over een half jaar al weer los. 

 

Morgen een nieuw verslag...

Morgen een uitgebreid verslag van moielijke momenten, eerst de timer ff gedag zeggen :)

doeiiiiiiii!! :)

 

PS: Dat van die Viagra was een grapje. Sommigen dachten dat ik van lise Viagra moest halen *grin*.