WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Kalender

april 2021
m d w d v z z
« nov 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Who's online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Posts from 2016-04-28

Reparatie

Net weer thuis aangekomen.

Er zit een nieuwe, langere string in waardoor de heupgordel een stuk hoger en bovendien veel strakker kan. Ook is de knik in mijn rug een stuk bijgebogen, wat er voor zorgt dat ik als ik zit er juist steun van heb en geen last. Toen ik tegen Walter zei dat hij wel heel strak zat, klikte hij hem op slot en zei: "Hij hoort nog strakker, volgende week kunnen beide kanten een gaatje strakker als je hieraan gewend bent".

Eeh ok, lol!

Ik kan voornamelijk zonder pijn veel beter zitten en bukken. Voorheen trok die string de heupgordel steeds naar beneden waardoor ik altijd veel last had.Gelukkig allemaal voorbij nu. Ik zal voornamelijk erg moeten wennen aan de strakkere heupgordel en opletten of er geen oedeem ontstaat. Maar aan de andere kant blijft de gordel nu uitstekend op zijn plaats zitten waardoor ik geen irritatie meer heb. :)

Als laatste punt zal ik hierdoor gelukkig ook nauwelijks meer last van ejaculaties hebben. Buiten het feit dat een kleine ejaculatie wel altijd heerlijk frustrerend is, loopt de druk hierdoor enorm snel op en dat is voor de periode waar ik nu nog aan vastzit echt een last met de dagelijkse bezigheden. :)

Hier wat foto's. Hij heeft de rubbers ook gelijk vernieuwd voor me.

 

Continue reading
Kuisheids walhalla

Goede avond,

Ik ben momenteel weer in het kuisheids-walhalla! :)

Het blijkt nu dat de gordel altijd net niet goed heeft gezeten doordat de knik van de heupgordel (in mijn rug bij het zitten) niet diep genoeg was, waardoor de string als het ware 'zweefde' waardoor ik veel last kreeg daardoor.

Net, na de aanpassing en voor de afwerking, nog even de maat gedubbelcheckt en hij heeft nooit eerder zo goed gezeten.

Ik ben blij dat ik er nu straks eindelijk 24/7 in kan zonder overbodige irritaties.

:)

Continue reading
Update en teaser

Update:

 

   

28-04-2016, 12:35 uur:50 link28 mem +820 pTeller: 1m, 1w, 0d, 9u.

Ik zal voortaan met de updates wat leuke dingen plaatsen, anders wordt het zo saai :)