WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Kalender

oktober 2017
m d w d v z z
« mei 2016 nov 2018 »
1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Who's online

We hebben 1291 gasten en geen leden online

Posts from 2016-04-29

auw, foutje

Vrijdag 29-04-2016

Ik ga mijn posts vanaf vandaag maar even op datum zetten. Dat maakt het misschien ietsje overzichtelijker.

Vandaag heel veel last en vooral pijn gehad. Ik had gisteren al het gevoel dat hij te strak zat, maar het is ook een kwestie van wennen. Vandaag werd het niet minder, maar juist erger. Op de drukpunten waar ik het meeste last had (de voorkant van precies mijn beide heupen) begon ik vanavond zelfs een branderig gevoel te krijgen. Het voelde gewoon niet goed. Ik had Walter aan het einde van de middag nog een mailtje gestuurd of mijn klachten echt bij het gewenningsproces horen, maar had nog geen reactie gehad zo kort daarop.

Ondertussen besloten om Lise om de foto te vragen. Ik was nog onderweg met de auto, maar dan kon ik als ik thuis was gelijk iets eraan doen. Onderweg kwam er al een antwoord van Walter binnen. Die adviseerde me om op de drukpunten waar ik pijn had een 'knikje' te buigen (naar buiten natuurlijk). Eenmaal thuis kom ik tot de conclusie dat ik de gordel zelf met mijn stomme hoofd een stand te strak had gedaan. Het bleek ook dat de gordel op de drukpunten al prima op vorm gebogen waren.

Even een plaatje. Zoals je hieronder aan de linkerkant ziet, zie je dat er 5 mogelijke standen zijn. De strakste is de eerste stand vanaf beneden gerekend. de meest losse is de eerste van boven gezien. Walter levert de gordel altijd af op de middelste stand, zodat je bij war gewichtswisselingen makkelijk kunt schakelen. Walter deed mijn gordel dicht in het tweede gaatje van boven. Een stand losser dan de standaard-stand. de eerste paar dagen even deze stand, daarna weer zo snel mogelijk naar de middelste stand. Maar ik had de gordel gisteren gelijk al in de middelste stand gezet, en dat komt doordat ik blijkbaar niet goed had opgelet. Ik moet wel zeggen dat de gordel op ergonomisch gebied wel het beste zat. de gordel bewoog amper, bleef prima op zijn plek zitten dus van daaruit geen enkele irritatie door enig geschuif.

Continue reading
Weer op slot en frustratie

Ergens tussen 00:00 en 01:00 uur de foto met de code weer (zonder te kijken uiteraard!) aan Lise gestuurd. Foto, uitgaande mail inclusief prullenbakken weer geleegd. Vertrouwende op de goede camera van mijn tablet. Die van mijn telefoon zuigt, maar ik krijg volgende week een iets betere gelukkig. :)

Momenteel kan ik de slaap alleen nauwelijks vatten omdat ik enorm moet wennen aan die enorm strakke heupgordel! Daar is echt nog geen speld tussen te krijgen.

Maar Walter weet waar hij het over heeft en daar vertrouw ik dan ook op. :)

Oja, geen onbelangrijk detail: Ik heb me netjes gedragen en niet gemasturbeerd. Nu moet ik eerlijk zeggen dat die behoefte er ook nauwelijks was. Ten eerste had ik een klein beetje last van BB (Blauwe Ballen, vreselijke term, maar so be it) en ten tweede was ik als het ware uit mijn roes gerukt door dit incidentje.

Seksuele frustratie leidt bij mij tot het krijgen van een steeds gevoeliger lichaam en dat is superlekker. Binnenkort ga ik met een paar mensen naar een leuk feestje en dan gaat een hele goede vriendin van mij eens goed hard meppen. :)

Ik heb dit nog nooit gehad/geweten dat mijn masochistische kuisheids-prikkels zouden leiden tot een hypergevoelig lijf waardoor nog meer masochistische behoeften op komen borrelen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had :) Ik schrik er zelf gewoon van haha!

Zo nog maar eens proberen te slapen:) Ik hoop dat alles nu goed blijft gaan, want als ik straks een paar weken verder ben en de gordel zou om noodzakelijke redenen weer af moeten dan wordt de zelfbeheersing misschien wel teveel gevraagd.

Het is misschien wel de sterkste menselijke drift. Bij mij voelt het wel zo tenminste, de drift naar een orgasme. En mijn libido neemt alleen maar toe in die kuisheidsgordel. Daar ligt ook de basis van mijn fascinatie voor dit martelwerktuig.

Continue reading