Ergens tussen 00:00 en 01:00 uur de foto met de code weer (zonder te kijken uiteraard!) aan Lise gestuurd. Foto, uitgaande mail inclusief prullenbakken weer geleegd. Vertrouwende op de goede camera van mijn tablet. Die van mijn telefoon zuigt, maar ik krijg volgende week een iets betere gelukkig. :)

Momenteel kan ik de slaap alleen nauwelijks vatten omdat ik enorm moet wennen aan die enorm strakke heupgordel! Daar is echt nog geen speld tussen te krijgen.

Maar Walter weet waar hij het over heeft en daar vertrouw ik dan ook op. :)

Oja, geen onbelangrijk detail: Ik heb me netjes gedragen en niet gemasturbeerd. Nu moet ik eerlijk zeggen dat die behoefte er ook nauwelijks was. Ten eerste had ik een klein beetje last van BB (Blauwe Ballen, vreselijke term, maar so be it) en ten tweede was ik als het ware uit mijn roes gerukt door dit incidentje.

Seksuele frustratie leidt bij mij tot het krijgen van een steeds gevoeliger lichaam en dat is superlekker. Binnenkort ga ik met een paar mensen naar een leuk feestje en dan gaat een hele goede vriendin van mij eens goed hard meppen. :)

Ik heb dit nog nooit gehad/geweten dat mijn masochistische kuisheids-prikkels zouden leiden tot een hypergevoelig lijf waardoor nog meer masochistische behoeften op komen borrelen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had :) Ik schrik er zelf gewoon van haha!

Zo nog maar eens proberen te slapen:) Ik hoop dat alles nu goed blijft gaan, want als ik straks een paar weken verder ben en de gordel zou om noodzakelijke redenen weer af moeten dan wordt de zelfbeheersing misschien wel teveel gevraagd.

Het is misschien wel de sterkste menselijke drift. Bij mij voelt het wel zo tenminste, de drift naar een orgasme. En mijn libido neemt alleen maar toe in die kuisheidsgordel. Daar ligt ook de basis van mijn fascinatie voor dit martelwerktuig.

Ik breek altijd erg snel als ik de sleuteltjes binnen bereik heb. Gewoon mijn voornemen om zo lang mogelijk helemaal zelf de discipline op te brengen om de gordel een week op slot te laten.

Maar dat kan ik gewoon niet. mijn max is net geen week. Ik gok een dag of 5 hooguit. Daarom vond ik het ook zo vreselijk jammer dat precies op het moment dat ik mijn huidige maximum zou overschrijden die string brak.

Het is ook wel enorm lekker om te 'breken' en op een bepaald moment te concluderen: "Ik houd het niet meer vol. Als ik bij de sleuteltjes had kunnen komen had ik ze nu gepakt." Ik houd het niet meer vol, maar ik moet wel. Ik kan hem zelf niet open maken. En mijn eigenwaarde is veel te groot om uit lust alles uit de kast te halen om proberen vrij te komen.

Dit wilde ik ervaren, dan moet ik me eraan overgeven ook Maar de drang naar masturberen is ongeveer hetzelfde als stoppen met roken. De "Ik ben gril en ga zo heerlijk masturberen"- prikkel blijft me martelen. En het is nu niet van"Ik wil het niet". Maar van "Ik wil het zo graag maar het kan gewoon niet".

Voorheen kon ik mezelf, hoe vernederend dat ook voelde, neukbewegingen in mijn kuisheidsgordel maken en mezelf een beetje gek maken. Al kwam ik niet ver, dat kon ik soms wel een uur lang doen tot de slaap me overviel. Maar zelfs dat kan niet meer. Ik word gek!! Maar het is pas net begonnen! Zo strak op slot en zo geil.... Ik ben zo bang hoe ik me over 3 weken zal voelen.... Geduld hebben is zo vreselijk als ik nog een dikke maand op de teller heb staan die alleen nog maar oploopt, en daar word ik nog geiler van.

Waar stopt dit? Zal dit überhaupt stoppen bij mij zolang mijn kuisheidsgordel op slot zit? Is dit nou de eindeloze opwaartse spiraal van de drift die Lust heet?

Ik weet nog heel goed dat ik met mijn allereerste vriendinnetje ging experimenteren met BDSM. Toen zei ze: "Je hebt ook van die mensen die hele extreme dingen doen met kuisheidsgordels met punten erin enzo. Ik dacht toen oprecht "Gatver wat hard en gemeen is dat, wie kan dat nou verdragen?"....

Al snel werd dit: "Gatver???...". En nu heb ik me overgeleverd aan zo'n ding. Die punten zijn nog een hard limit voor me. Nog wel....

Ik ben net gebroken en ik houd het op dit moment gewoon niet meer vol.... maarja.... daar heeft niemand een boodschap aan....

yentl