Vrijdag 29-04-2016

Ik ga mijn posts vanaf vandaag maar even op datum zetten. Dat maakt het misschien ietsje overzichtelijker.

Vandaag heel veel last en vooral pijn gehad. Ik had gisteren al het gevoel dat hij te strak zat, maar het is ook een kwestie van wennen. Vandaag werd het niet minder, maar juist erger. Op de drukpunten waar ik het meeste last had (de voorkant van precies mijn beide heupen) begon ik vanavond zelfs een branderig gevoel te krijgen. Het voelde gewoon niet goed. Ik had Walter aan het einde van de middag nog een mailtje gestuurd of mijn klachten echt bij het gewenningsproces horen, maar had nog geen reactie gehad zo kort daarop.

Ondertussen besloten om Lise om de foto te vragen. Ik was nog onderweg met de auto, maar dan kon ik als ik thuis was gelijk iets eraan doen. Onderweg kwam er al een antwoord van Walter binnen. Die adviseerde me om op de drukpunten waar ik pijn had een 'knikje' te buigen (naar buiten natuurlijk). Eenmaal thuis kom ik tot de conclusie dat ik de gordel zelf met mijn stomme hoofd een stand te strak had gedaan. Het bleek ook dat de gordel op de drukpunten al prima op vorm gebogen waren.

Even een plaatje. Zoals je hieronder aan de linkerkant ziet, zie je dat er 5 mogelijke standen zijn. De strakste is de eerste stand vanaf beneden gerekend. de meest losse is de eerste van boven gezien. Walter levert de gordel altijd af op de middelste stand, zodat je bij war gewichtswisselingen makkelijk kunt schakelen. Walter deed mijn gordel dicht in het tweede gaatje van boven. Een stand losser dan de standaard-stand. de eerste paar dagen even deze stand, daarna weer zo snel mogelijk naar de middelste stand. Maar ik had de gordel gisteren gelijk al in de middelste stand gezet, en dat komt doordat ik blijkbaar niet goed had opgelet. Ik moet wel zeggen dat de gordel op ergonomisch gebied wel het beste zat. de gordel bewoog amper, bleef prima op zijn plek zitten dus van daaruit geen enkele irritatie door enig geschuif.

 

Verder de sleutels in de kluis gedaan, foto naar Lise gestuurd en gewist overal:

 

Nu merk ik wel dat deze ene stand verschil heeeel weinig uitmaakt. Ik heb gelukkig alleen geen pijn meer. en qua beperkingen blijft de situatie hetzelfde. Maar in mijn dagelijkse bewegingen prefereer ik de middelste stand. Alles zit lekker strak, geen enkel velletje dat soms klem komt te zitten en de gordel beweegt verder perfect mee. de enige beperking is dat ik anders beweeg met bukken en zitten. Ook kan ik mijn benen minder dicht bij elkaar houden door het stalen gevaarte dat er tussen zit. :)

Ik hoop dat hij nu in ieder geval zo op deze manier op slot kan blijven, want door er steeds mee bezig te zijn onderbreek ik het gewenningsproces. Zelf denk ik dat het goed is om de gordel gewoon op slot te laten tot de timer op 0 staat. Na die sessie kan hij waarschijnlijk makkelijker een standje strakker.

 

 

De timer is een beetje tot rust gekomen en daar voel ik me lekker bij. De huidige stand van zaken:

De laatste stand was:1m, 0w, 1d, 5u. op 29-04-2016, 00:56 uurMet 51 link-stemmen;Met 28 leden-stemmen, enMet 21 penalty's

De actuele stand:

 

Met 51 link-stemmenMet 29 leden stemmen +4 uur; enmet 23 penalty's (misklik op telefoon, +12 uur)Dat komt samen neer op: 1m, 0w, 1d, 21u. op 30-04-2016, 00:23 uurVandaag dus vandaag eindelijk eens weer een paar uur in kunnen lopen

De 'verloren tijd' door de gebroken string is 36 uur, maar ik geloof dat Lise deze aan mij wil kwijtschelden, de schat :)

Ik zie er wel tegenop om te gaan slapen, want op deze momenten kruipt het bloed altijd waar het niet gaan kan. Ik merk wel dat ik veel minder vaak 'aroused' ben op lange termijn. Maar ALS ik aroused raak, wordt dit wel steeds heftiger en zwaarder. Ik voel de lust wel 'zitten', en als het daar blijft zitten heb ik het onder controle. Maar als ik ook maar minimaal geprikkeld raak dan is dit gelijk enorm hevig. Ik vraag me ook af hoe erg dit eigenlijk kan gaan worden. Maar gelukkig kom ik daar vanzelf wel achter. Nog ruim een maand is lang, heel lang. Vannacht zat ik er echt doorheen.

Tot zover, welterusten :)