Zondag 8 mei 2016

 

Zo, het was me het weekendje wel.

 

Afgelopen vrijdag kreeg ik van Lise de opdracht om de punten in mijn gordel te doen. Ondanks dat dit een harde grens van mij is heb ik niet gelijk geweigerd. Ik had wel uitstel gevraagd omdat ik nog auto moest rijden en dat zou gewoon niet veilig zijn.

 

Lise had de code echter al gestuurd, dus deze heb ik ook gelijk gewist uit mijn mail. Toen moest ik de punten er rond 22:00 uur in doen voor de hele nacht. Ik kreeg de code tegen half 10, toen ik nog onderweg was gestopt om een late avondsnack te nemen omdat ik geen tijd had gehad om te eten. Ik probeerde echter wel de code gelijk, anders zou ik Lise ervoor wakker moeten maken. De code die ze toestuurde werkte niet. Ik had de laatste keer erg veel pogingen gedaan om een goede foto van de code op te sturen, dus ik dacht twee dingen:

 

1: Jeeej, de code werkt niet, dus de punten kunnen er niet in!

2: Geil, de code is kwijt (heel fout hahahaha).

 

Maar netjes de error gerapporteerd, maar helaas had Lise de goede code nog bewaard. Dus ik open de mail, en:

 

Dat was echt een vette Mindfuck!. Toen ik hier later over nadacht, was het nut van de Mindfuck niet alleen voor de Mindfuck zelf. Ik kon nog 2 dingen bedenken:

*Als ik vals had gespeeld met de code, zou ik ontmaskerd zijn.

*Lise weet nu dat ik wel mijn grenzen aan durf te geven (voor zover ik dit kan).

*Ik ben bereid grenzen op te zoeken. Ik zei niet gelijk “Nee”, ik dacht toen dat ik het altijd kan proberen. Ik had dan even gewacht met de code terugsturen, en kijken hoe mijn lichaam erop reageert. k zou er wel rekening mee moeten houden dat Lise ’s nachts niet bereikbaar was, dus ik moest hierbij wel even goed nadenken. Maar zover kwam het gelukkig niet. Daarbij schuilt ook het grote gevaar dat ik in deze staat van geile drang niet meer met zulke vrijheid kan omgaan. De drang om me te vergrijpen is te groot en wordt alleen nog maar groter. Ik wil ook niet meer in de verleiding gebracht worden om te ‘breken’. De gordel zit strak op slot, ik kan alles heel goed schoonhouden en ik kan geen orgasme krijgen. Dus het slot moet voorlopig echt gewoon dicht blijven, want anders haal ik het doel dat ik wil behalen niet door mijn eigen zwakte en toegeef aan de lust.

 

De enige reden die zich na een paar maanden voor gaat doen om de gordel van het slot af te halen is voor een scheerbeurt. Ik zie, zeker na zo’n lange periode er heel erg tegenop om zelfstandig mezelf te scheren zonder me te vergrijpen. De laatste keer dat ik bijna een week op slot zat, kon ik amper een erectie krijgen toen ik vrij kwam, en deze erectie deed ook nog erg veel pijn. Maar toen was mijn lust ook meer doodgeslagen dan actief. Ik denk dat het nu toch anders is. Nu ben ik mezelf keer op keer gek aan het maken door de prikkeling op te zoeken en mezelf seksueel zo actief mogelijk te houden. Naar mijn mening is mijn gordel om zo geil mogelijk in te zijn en toe te geven aan de lusten om zo goed mogelijk te voelen hoe het is om op slot te zitten.

 

Dat is goed gelukt, want als ik geprikkeld raak, dan voel ik niet een opwinding die zich langzaam opbouwt, maar gelijk een instant-opwinding waarbij ik gelijk al een orgasme voel dringen. De momenten nemen in hoeveelheid een beetje af, maar nemen in kracht steeds meer toe. Ik begin echt te voelen dat ik al ruim 2 weken op slot zit. Ik vraag me echt af hoe dit over 1 of 2 maanden zal voelen. De timer staat momenteel op 1 maand, 1 week, en 5 dagen. Ik ben gestopt met rekenen en ik kijk gewoon steeds. Op een gegeven moment word ik gek van dat gereken.

 

Ik had Lise ook in een uiterst moment van geilheid een stuk via de mail geschreven. Zij wilde graag dat ik dat stuk op mijn blog zette. Ik moest hier eerst nog even over nadenken omdat het echt recht uit lust is geschreven.

 

Maar alles wat je zegt/schrijft in gevangenschap, kan je niet aangerekend worden. Dat staat in de wet, dus bij deze citeer ik de hele mail (: :

 

Woensdag 4 mei aan Lise:

 

“De gordel...

 

We weten allebei dat het geen zacht gevoerd zijde slipje is maar een paar kilo staal.  Je kunt het geen chocola noemen als het dat niet is. Maar er zijn een paar mogelijkheden die zo allemaal hun keerzijde hebben.

 

Eerste optie is dat de gordel te los zit.  Dit heb ik helaas te vaak gehad zonder te weten.  Je wilt echt niet dat hij te los zit,  ook niet als je stiekem een 'ejaculatie-geheimpje'  wilt houden. En als je dat wenst,  moet je niet beginnen aan weken- of mogelijk maandenlange opsluiting.  Want als de gordel te los zit gaat de gordel zelf een eigen leven leiden.  Hij gaat schuiven,  en waar ik altijd gevoelig voor ben,  het gaat onderaan ook alle kanten op.  Dat gaat irriteren,  dingen gaan klem zitten en je hebt de hele dag de neiging de afzakkende gordel omhoog te hijsen.

 

Walter liet zien hoe belangrijk de pasvorm is. De heupgordel moet muurvast zitten.  Daarna de stand waarin je de gordel in het slot laat glijden. Deze moet ook zo strak mogelijk op slot.  Voorheen was de stalen string te kort en zorgde voor een oncomfortabele opsluiting.

 

Nu zat hij afgelopen vrijdag te strak om mijn heupen,  maar hij zat heerlijk strak en muurvast. Niets verschoof of kwam klem te zitten.

Bovendien kun je urenlang worstelen en kronkelen om dat orgasme proberen te krijgen dat zo dichtbij is.  Het is ook dichtbij maar het is gewoon onmogelijk. Bovendien voel ik zo bij elke stap hoe strak ik op slot zit en dat is gewoon lekker.  :p

 

Vandaag had ik last omdat de gordel losser is gaan zitten. Irritatie, op hijsen,  en ik was verre van geil. Qua gewicht is er niet erg veel gebeurd,  alhoewel,  ik bedenk me net dat ik de gordel niet heb meegeteld lol.  Ik ben het gewicht van de gordel afgevallen,  dus dan klopt het wel.  Maargoed,.

 

Ik ben niet zo van het gaatjes tellen,  want uit ervaring gaat dat toch steeds mis. Mijn lijf is ook niet recht,  dus waarom gelijke standen voor links en rechts? Kan werken maar ook niet.

 

Vandaag heel snel op gevoel de slotstand veranderd en hij zit nu weer lekker strak. Nauwelijks last.  Ja,  bij mijn heupen weer een beetje,  maar niet zo erg als eerst. Ik denk dat de gordel en mijn lichaam beter op elkaar zijn aangepast nu. Hij zit goed,  strak en ik ben zo opgewonden zoals hoort.  :)

 

Ik heb toen niet voor niets voor deze kuisheidsgordel gekozen. Ik wilde voelen hoe maanden lange opsluiting voelt.  En dat wil ik nog steeds.  tot het me eindelijk is gelukt.  Ik zie het komende half jaar ook steeds meer als een uitdaging.  Jammer dat je totale vrijheid een mogelijkheid hebt gegeven :)

 

Vrijheid proeven is zoooo lekker als je er steeds maar een heel klein beetje van krijgt.  En op een uur totale vrijheid staat geen druk,  wel als dit 5 minuten zou zijn. Net genoeg vrijheid krijgen om de honger ernaar alleen maar te doen groeien.

 

Mijn vrijheid is een speeltje om van een dobbelspel of zoiets te genieten.

Ik denk dat je mij tot het uiterste krijgt door vrijheid in minuten of zelfs seconden uit te drukken.  Ik wil stiekem de grootst mogelijke frustratie voelen. Spelletjes om seconden vrijheid te sparen als ik geluk heb,  maar bij pech dagen of weken moet boeten.

 

Ik zit nu 2 weken op slot,  afgezien van die 36 uur.  Maar ik heb me gedragen,  dus ik sta 2 weken droog nu.  Zo lang houd ik het uit mezelf echt niet vol!  En hier begint het pas.  Dat half jaar op slot ineens was zo hard maar ook zo lekker.  Toen je het over januari had ging ik bijna kapot van opwinding.

 

Ik met mijn maso-gedoe altijd.  Ik zie mezelf al  de meest frustrerende spelletjes doen die me seconden opleveren maar veel meer extra straf kosten. Seconden sparen voor als ik een lekker ding tegen het lijf loop. 

Maar maximaal 5 minuten achter elkaar vrij.  Seconden die ik niet durf te verspelen,  maar ook weer snel verlopen.

 

Nu sta ik al een paar uur strak in mijn gordel,  en nu vind ik het nog lekker zo.  Maar over 6 weken zal ik hunkeren, en misschien wel weken uitkijken naar die miezerige 4 minuten vrijheid.  Die 4 minuten waarvoor ik minimaal 3 weken van te voren toestemming moet vragen om ze op te nemen....

 goed,  je snapt wat ik bedoel.  :)

 

Ik ben dan een enorme slet nu,  maar ik meen elke letter hahaha.  Of het slim is geweest kan ik achteraf pas zeggen.  :)

 

X”

 

Echt een slettenmail (:

 

Maar het feit dat iets dat je niet (helemaal) kunt krijgen altijd het lekkerst is. Over een week of 4 zal ik misschien wel mijn bedenkingen over dit bericht, maar dan is het al te laat (:

 

Het is een heel dubbel gevoel. Uren achter elkaar geilen in mijn kuisheidsgordel is ook echt moeilijk en hard. Zeker als je op een bepaald moment moet stoppen en dat ik niets anders kan dan een van mijn lekkerste orgasmes ooit voel wegzakken.

 

Van het weekend  liep dit lekkerste orgasme uit op een intense, frustrerende mini-ejaculatie. Op zo’n moment is een bereikbaar sleuteltje niet veilig bij mij………..

 

Een van de moeilijkste dingen vind ik nog het verbergen houden van de gordel en het moeilijk kunnen zitten in van die plastic tuinstoelen. Ook als het erg heet is zoals afgelopen weekend, is het ook echt doorbijten in dit zware stuk staal.

 

Vanavond (zondagavond) ging ik met een studievriendin wat drinken in de stad. Ik heb gedaan wat ik van plan was, verteld dat ik een kuisheidsgordel droeg. Ik heb het vrij luchtig gebracht, want soms moet je bepaalde dingen niet zwaarder maken dan nodig is. Ik mag het dan wel als zwaar ervaren, maar zo moet ik het niet overbrengen. Ik heb het overgebracht als feit met een verhaal en ze vond het erg grappig en ze zei zelfs nieuwsgierig te zijn in BDSM-gerelateerde onderwerpen. Ze had zich er nog nooit eerder in verdiept, maar stond er zeker voor open. Ik verwacht dat ze nog wel een keer met vragen komt. Zo niet, is het even goed. Maar ik ga haar niet onnodig confronteren met dergelijke feiten.

 

Verder voel ik al aan dat het nog even moeilijk gaat worden als ik straks naar bed ga (:

 

Oja, Lise heeft de timer verlengd tot 1 november naar aanleiding van mijn mail. Of het een Mindfuck is of niet, daar kom ik vanzelf wel achter. (:

 

Vandaag ook nog geflirt met een sexy meid in de supermarkt. Normaal word ik daar nooit instant-opgewonden van, maar nu wel. Echt raar om erachter te komen hoe diep lust kan zitten en hoe sterk het kan zijn.

 

Verder had ik ook nog de opdracht om mijn gevoelige zones op te zoeken. Dat is eigenlijk overal langs de rand van mijn kuisheidsgordel. Eigenlijk in de gordel, maar daar kan ik niet bij. Hierbij word ik ook enorm opgewonden van het idee dat ik al zo lang op slot zit, dus dat belooft wat hahaha….

 

 

Tot zover even.