Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/gebinleer/domains/gebondeninleer.nl/public_html/plugins/system/cwmailcheck/cwmailcheck.php on line 484
Ballen kwijt ?? - KuisheidsForum - Gebonden in Leer

WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?


Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/gebinleer/domains/gebondeninleer.nl/public_html/modules/mod_coalawebcontact/helper.php on line 374

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/gebinleer/domains/gebondeninleer.nl/public_html/administrator/components/com_coalawebcontact/helpers/email.php on line 220
Please prove you are human!

Who's online

We hebben 471 gasten en geen leden online

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Ballen kwijt ??

 • zois
 • zois's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Lees meer
4 jaren 4 maanden geleden #7048 door zois
Ballen kwijt ?? werd gestart door zois
Forumleden,
Vanmorgen bij het scheren en goed reingen van de belt van zois ben ik erachtergekomen dat zijn ballen weg zijn.
Bijna altijd duw ik ze wat naar binnen,dat kan denk ik bij iedere man Want daar zjn ze vroeger ook vandaan gekomen. Daarna penis in de tube schuiven en de belt op slot doen. En bij het reinigen komen ze weer tevoorschijn.
Maar nu vanmorgen zelfs bij wat duwen komen ze niet meer terug.
Hijzelf heeft er geen last van en heeft er niets van gevoeld,dus ik heb de belt weer afgesloten.

Wat gezocht op internet,maar het schijnt geen kwaad te kunnen,maar ik en mijn vriendin wilden toch weten of het kwaad kan. Vreemd is het wel.

Bedankt alvast ,
De vrouw en vriendin van zois

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • zois
 • zois's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Lees meer
4 jaren 4 maanden geleden #7051 door zois
Beantwoord door zois in topic Ballen kwijt ??
Vanmiddag zijn we op aanraden van mijn vrouw toch bij de huisarts geweest.Ze is redelijk op de hoogte van de belt dus daar hoefde ik me geen zorgen over te maken.Na het "probleem "uitgelegd te hebben vertelde ze dit. (we hebben het opgeschreven dus deze quote) Een retractiele testikel is een testikel die heen en weer kan bewegen tussen de normale positie in de scrotum en in de lies. Wanneer de testikel in de lies zit, is hij gemakkelijk met de hand naar beneden te bewegen.
Soms is de retractiele testikel niet vanuit de lies naar beneden te bewegen en blijft hij in de lies zitten. Dit wordt een ascenderende testikel genoemd.
Bovenstaande wordt dus bij mij veroorzaakt doordat de testikels vrijwel continue weggedrukt worden door de belt en dus in de lies kunnen blijven zitten. Omdat ik jaren geleden gesteriliseerd ben is dat geen probleem,mocht dat niet zo zijn en er een kinderwens zou zijn dan wel. Je kan er onvruchtbaar door raken.Haar advies was tweezijdig. Of gewoon zo laten zitten ,mede omdat ik er geen last van heb.OF de testikels operatief laten verwijderen. Het laatste kan geen kwaad,maar kan blijkbaar redelijk pinlijk zijn.Dus er is nog wat om over na te denken.
In ieder geval is er een geruststelling dat het meer voorkomt en het eigenlijk geen kwaad kan. Dus we wachten wel af.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
4 jaren 4 maanden geleden #7052 door knaapje
Beantwoord door knaapje in topic Ballen kwijt ??
OF de testikels operatief laten verwijderen. Het laatste kan geen kwaad,maar....
Dat heet castreren. Wikipedia geeft ook het volgende weer.

Effecten
Castratie heeft naast onvruchtbaarheid nog andere ingrijpende gevolgen voor de gecastreerde, doordat naast de productie van geslachtscellen ook die van een aantal hormonen wegvalt: bij mannen van het testosteron, bij vrouwen van oestrogeen en progesteron. Hierdoor nemen bij mannen bijvoorbeeld het libido en de agressie af.

Indien castratie wordt uitgevoerd voordat de veranderingen horend bij de puberteit optreden, blijven deze uit, doordat zij afhankelijk zijn van de aanwezigheid van geslachtshormonen. Een menselijke castraat heeft dus alleen een hoge stem als hij voor de puberteit is gecastreerd; castratie daarna leidt niet meer tot een weer hoger worden van de stem, zoals weleens wordt gedacht, maar wel tot nagenoeg verdwijnen van de lichaamsbeharing. Gezichtsbeharing blijft echter zitten; de oorzaak hiervan is niet bekend. Transseksuelen van man tot vrouw die de testikels laten verwijderen willen de behandeling dan ook veelal completeren met het permanent verwijderen van het gezichtshaar door middel van een ontharingslaser of elektrische epilatie.


knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • zois
 • zois's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Lees meer
4 jaren 4 maanden geleden #7058 door zois
Beantwoord door zois in topic Ballen kwijt ??
Knaapje,Hartelijk bedankt voor de verdere info. Over het verdwijnen van de lichaamsbeharing had de dokter niets gezegd. Dat zou op zich wel een hoop werk (scheerbeurten) schelen,hetgeen dan ook wel positief zou zijn.
Verder heb ik nog steeds nergens last van,dus ik denk dat er nog geen stappen worden ondernomen.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • zois
 • zois's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Lees meer
2 jaren 11 maanden geleden #7498 door zois
Beantwoord door zois in topic Ballen kwijt ??
UPDATE .Gisteren met de Dames naar het UZ in Gent geweest, want ze vertrouwden het nog niet geheel. Onderzoeken en scan gehad. En wat blijkt.. De testikels zijn wat vergroot en de ruimte waar ze doorheen zouden moeten richting de zak is te klein,dus ze zitten eigenlijk klem. Om toch wat toekomstige "problemen" te voorkomen hebben de Dames met de urologe de beslissing genomen om mij nu op de Androcur te zetten. Dat is een chemisch castratiemedicijn,waardoor de ballen wat zouden moete slinken,zodat over enkele maanden als dat goed gaat ze operatief verwijderd gaan worden.
Ja, ik wordt dan definitief gecastreerd,maar omdat ze nu toch klem zitten, en achter de belt op slot zitten krijg ik daar wat minder druk.
Het "bijkomend voordeel " is dan omdat de hormoonhuishouding veranderd ik dan nagenoeg geen haargroei meer krijg en waarschijnlijk een wat andere lichaamsbouw omdat het eventuele vet dan op andere plaatsen zou kunnen gaan zitten,maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Voor mezelf persoonlijk ben ik eigenlijk wel blij met de aankomende verandering want ik heb al enige tijd totaal geen gevoel daaronder, enwat er niet meer zit ,kan ook geen problemen geven.

Al met al ben ik heel blij dat de Dames de beslissing hebben genomen omdat ze het het blijkbaar niet vertrouwden.

Wat zijn ze dan toch lief voor me he ?? Ja toch !!!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
2 jaren 11 maanden geleden #7499 door null
Beantwoord door null in topic Ballen kwijt ??
Het lijkt me toch vrij drastisch, of je er gebruik van maakt, of gevoel hebt, of niet. Het heeft ook met de hormoonhuishouding te maken.
Het zou me toch wel degelijk een zorg zijn.

SLRN 596-252-583

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.178 seconden