WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Pas op met Hyves!

 • yentl
 • yentl's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Beheerder
 • Beheerder
Meer
11 jaren 7 maanden geleden #317 door yentl
Pas op met Hyves! werd gestart door yentl
Pas op met [e-url=http://www.hyves.nl:17d9asej]Hyves[/e-url:17d9asej]! Als je een profiel op Hyves hebt dat ook maar een beetje BDSM-gerelateerd is, je word er op een gegeven moment afgegooid. Dat gebeurt zodra een willekeurig iemand op de knop 'dit is niet ok' klikt. Ze kijken het niet na en je profiel ligt er gelijk af. Hyves is dus ontzettend onbetrouwbaar.

Ik had op mijn hyve geen pornografische inhoud staan, alleen mijn blog die alleen voor vrienden beschikbaar was.

Dus als iemand je een hak wilt zetten is hyves de uitgesproken plaats hiervoor. Ik heb ook al vele anderen gesproken die dit in het verleden eerder is gebeurd. Ik heb hyves een mail gestuurd met mijn klacht en ik ben benieuwd hoe ze hierop terugreageren. Ik houd jullie op de hoogte.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
11 jaren 7 maanden geleden #331 door Tom
Beantwoord door Tom in topic Re: Pas op met Hyves!
Dit klinkt wel erg flauw <!-- s:( --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_sad.gif" alt=":(" title="Droevig" /><!-- s:( --> en niet bepaald reclame voor Hyves. Ik ben benieuwd hoe ze reageren (if at all <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> ).

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • yentl
 • yentl's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Beheerder
 • Beheerder
Meer
11 jaren 7 maanden geleden #333 door yentl
Beantwoord door yentl in topic Re: Pas op met Hyves!

Tom schreef : Dit klinkt wel erg flauw <!-- s:( --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_sad.gif" alt=":(" title="Droevig" /><!-- s:( --> en niet bepaald reclame voor Hyves. Ik ben benieuwd hoe ze reageren (if at all <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> ).


Ik zal de berichtvoering tot nu toe even hier weergeven:

Hyves schreef :

ignis schreef : Beste Hyves-support,

Ik had een account op Hyves, ignisbdsm.hyves.nl. Dit was een BDSM-gerelateerd profiel dat alleen toegankelijk was voor vrienden. Ik had hier een BDSM-gerelateerde blog op staan die over kuisheid ging. Mijn profiel had ik bewust afgeschermd voor vrienden van vrienden en voor overige gasten omdat ik niemand onnodig met iets wilde confronteren waar ze niet van gediend zijn. Als iemand op de "niet-ok"-knop klikt is mijn account dan zomaar verdwenen? Ik ben niet eens door jullie geïnformeerd dat mijn account verwijderd is en daar ben ik erg teleurgesteld in.


Hi Ignis,

Regelmatig kijkt onze speciale moderator in de niet ok sectie. Als je profiel/hyve ok wordt bevonden, dan wordt hij weer opengezet.

Tot die tijd moet je nog even geduld hebben!

Groetjes,

<knip>

Beantwoordt dit je vraag niet en wil je replyen op deze mail, wijzig dan het onderwerp niet. We kunnen je dan sneller verder helpen!

Heb je nog vragen? Ga naar http://www.hyves.nl/help of naar http://helpdesk.hyves.nl

Hyves schreef :

ignis schreef :
Oh?

Heel veel mensen uit onze vriendenkring zijn hun Hyves kwijtgeraakt zonder ook maar een waarschuwing te hebben gehad. Waarom geven jullie niet eerst een waarschuwing als het niet conform de regels past? Ik probeer me ook netjes aan de regels te houden maar toch die niet-ok knop. Ik vind het gewoon erg vervelend dat je altijd iemand zijn hyves zo voor een tijdje kan blokkeren. Dat moet toch niet kunnen? Ik kan ook wel overal op niet-ok klikken en een beetje mensen gaan zieken. Maargoed, ieder zijn ding. Bedankt voor de moeite in ieder geval.


Je hebt met een ander email adres gereageerd dan bij ons bekend is. Vanwege veiligheidsredenen kunnen wij je vraag helaas niet beantwoorden. je kunt een nieuwe vraag stellen via http://www.hyves.nl/help


*einde discussie*

Het komt er dus op neer dat iedereen zomaar je Hyves in de prullenbak kan gooien zodat je mag hopen dat een moderator hem er uit vist voor je. Ik vind het erg slecht dat dit zomaar kan. Ik vind het eigenlijk te bizar voor woorden....

Zoals je ziet kun je niet meer op hun reactie reageren en nemen zij het hoogste woord. Hoe het op mij overkomt is dat ze zich *zonder waarschuwing* zich het recht toe-eigenen andere Hyves-leden het recht te geven jouw Hyves zomaar weg te gooien. Zonder aankondiging, zonder waarschuwing, nix! Een waarschuwing kan er niet vanaf en het voeren van discussie is ook onmogelijk, tenzij je voor ieder bericht een nieuw ticket aan wilt maken. Het komt erop neer dat je op je knieën moet om met de hierover in gesprek te gaan.

Op een ander forum waar ik zit zijn tientallen mensen hun Hyves op deze zelfde manier verloren. Dus voor mij een duidelijke aanleiding om dit punt eens bespreekbaar te maken en anderen hiervoor te behoeden en een ander plekje op het net te kiezen voor een profiel.

Ik ga van mijn persoonlijke Hyves in ieder geval belangrijke gegevens halen voordat deze Hyves ook verdwenen is, inderdaad, ik stop met Hyves. waar ze zo respectloos omgaan met je profiel. Als straks een of andere gek bij mijn andere profiel ook dat knopje indrukt ben ik al mijn contacten kwijt en ik heb daar Hyves niet voor nodig om hen te spreken.

Jammer, maar een kwetsbare strategie. En inderdaad.... ik ben nog steeds perplex dat dat zomaar kan..

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
11 jaren 7 maanden geleden #404 door knaapje
Beantwoord door knaapje in topic Re: Pas op met Hyves!
ja ook ik kreeg zo'n soortgelijk bericht.

heb ook een mailtje gestuurd met de vraag waarom ik niet eerst gewwarschuwd word en mijn site binnen een vastgestelde tijd moet aanpassen
maar helaas niets gehoord.
ik blijf nu alleen nog maar op netlog.com

knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
10 jaren 9 maanden geleden #1016 door 24/7
Beantwoord door 24/7 in topic Re: Pas op met Hyves!
Super belachelijk van Hyves zeg...had ze toch wat hoger ingeschat <!-- s:huh?: --><img src="{SMILIES_PATH}/-weetniet.gif" alt=":huh?:" title="huh?" /><!-- s:huh?: -->

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
10 jaren 9 maanden geleden #1017 door Yoyo
Beantwoord door Yoyo in topic Re: Pas op met Hyves!

Gast schreef : Super belachelijk van Hyves zeg...had ze toch wat hoger ingeschat <!-- s:huh?: --><img src="{SMILIES_PATH}/-weetniet.gif" alt=":huh?:" title="huh?" /><!-- s:huh?: -->Sorry..was vergeten in te loggen <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: -->

[i:u4zwfkax][color=#8000BF:u4zwfkax][b:u4zwfkax]Een sadist is iemand die aardig is tegen een masochist.[/b:u4zwfkax][/color:u4zwfkax][/i:u4zwfkax]

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.282 seconden