WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 302 gasten en geen leden online

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Graag advies bij aanschaf kuisheidsgordel

 • Bieke
 • Bieke's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
5 jaren 5 maanden geleden #5289 door Bieke
Hallo iedereen,
Ik ben nieuw op dit forum en heb nog maar een heel beperkte kennis van kuisheidsgordels. Daarom had ik graag advies gekregen van meer ervaringsdeskundigen op dit gebied.
Ik en mijn partner hebben afgelopen week onze eerste kuisheidsgordel besteld. We hebben gekozen voor een namaak-testproduct van 'The Curve' om eerst even te kijken of het ons (vooral hem dan <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> ) beviel. Het lijkt ons nu haalbaar om de gordel voor langere periodes te gaan gebruiken en willen dus wel investeren in een duurder model.
Aangezien het de bedoeling is dat de gordel voor langere periodes onafgebroken gedragen zal worden, is draagcomfort ontzettend belangrijk. Via een webshop werd een siliconen gordel aangeraden, heeft iemand daar ervaringen mee?
The Curve voldoet trouwens prima aan de verwachtingen, maar als er nog comfortabelere opties zijn hoor ik het graag. Het is wel belangrijk dat de gordel niet te klein is, aangezien mijn partner bovengemiddeld geschapen is, vandaar ook onze oorspronkelijke keuze voor the Curve. Van lengte is deze kooi ideaal, we gebruiken deze met de tweede grootste ring die erbij zat.
Alvast bedankt voor reacties en advies!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Profielfoto
 • Offline
 • Beheerder
 • Beheerder
 • Acces Denied...Game Over !!
Meer
5 jaren 5 maanden geleden #5291 door Doubleyou1969
Beantwoord door Doubleyou1969 in topic Re: Graag advies bij aanschaf kuisheidsgordel
Hallo Bieke,
Welkom hier zo. Nu de Curve eigenlijk de goede maat is, kan je iets op maat bestellen, dan ben meteen klaar voor een aantal jaren. Lange termijn dragen en bovengemiddeld geschapen, dan moet je silicone eigenlijk vergeten. Dit is tijdens langere periodes dragen, slecht schoon te houden , en deze modellen zijn er niet zo groot naar mijn weten. Kijk eens hier: [url:1sgzdt6y]http&#58;//www&#46;steelworxx&#46;de[/url:1sgzdt6y]
Je kan hier je gewenste model kiezen waarna je de exacte maten doorgeeft. Tip van mij: mocht je er één uitkiezen, kies dan als optie een anatomisch gevormde ring, dit draagt zoveel prettiger op lange termijn. Ik heb zelf 2 Steelworxx modellen, en die worden om beurten long term gedragen zonder enige problemen.
Succes met jullie zoektocht, en mocht je vragen hebben...schroom niet en stel ze gewoon op het forum of via email/pb.

Grtz Doubleyou1969

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Bieke
 • Bieke's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
5 jaren 5 maanden geleden #5299 door Bieke
Beantwoord door Bieke in topic Re: Graag advies bij aanschaf kuisheidsgordel
Al heel erg bedankt voor de concrete info. We zijn er nog niet helemaal uit. De Chinese troep heeft het op dag drie begeven <!-- s:evil: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_evil.gif" alt=":evil:" title="Slecht of heel kwaad" /><!-- s:evil: -->
We denken dat het komt omdat die curve toch aan de lange kant was (mannelijke zelfoverschatting <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: --> ). Door het weinig buigzame karakter van de kooi is die gewoon geknakt. We hebben het ding gelijmd en de onderkant eraf gezaagd. Nu voldoet hij weer even maar er moet wel dringend een betere komen.
Vriendlief denkt aan de Holytrainer. Ik twijfel omdat het me lijkt dat deze minder goed op maat te maken is. Het past of het past niet. Iemand hier ervaringen mee? Vriendlief is ook niet overtuigd van de stevigheid van de hangslotjes die doorgaans aan een gordel hangen. De holytrainer is volgens hem ook minder makkelijk te &quot;omzeilen&quot;. Klopt dit?
Mij lijken de metalen op maat wel iets. Heeft iemand ervaring met degene die op het eind open zijn? Nog voor of nadelen aan buiten dat het volgend mij gemakkelijker plast <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: -->
Bedankt alvast!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
5 jaren 5 maanden geleden #5300 door grunn4
Beantwoord door grunn4 in topic Re: Graag advies bij aanschaf kuisheidsgordel
Hallo bieke,

Ik heb zelf de carrara 2.0 gordel en deze is heel erg prettig in het dagelijkse gebruik,
Dit is wel echt een complete gordel, maar wel het prettigste om langere tijd aaneen gesloten om te hebben,

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
5 jaren 5 maanden geleden #5301 door bacardi
Beantwoord door bacardi in topic Re: Graag advies bij aanschaf kuisheidsgordel
Ik heb jaren een cb6000 gehad en ging stuk. Nu een holytrainer, wat een verschil is dat. Nu op slot vanaf 1 januari tot? Voelt hem niet zitten meer. Wel v2 nemen die is stevig. Nu ook in nl te koop bij erotiksjop.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Bieke
 • Bieke's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
5 jaren 5 maanden geleden #5302 door Bieke
Beantwoord door Bieke in topic Re: Graag advies bij aanschaf kuisheidsgordel

bacardi schreef : Ik heb jaren een cb6000 gehad en ging stuk. Nu een holytrainer, wat een verschil is dat. Nu op slot vanaf 1 januari tot? Voelt hem niet zitten meer. Wel v2 nemen die is stevig. Nu ook in nl te koop bij erotiksjop.


Daar wilden wij hem eventueel ook bestellen. Ik zie wel dat de ring enkel te kiezen is in maat 4.5 of maat 5. Bij de testversie van de Curve gebruikten we de tussenmaat (4.7 ofzo). Die van 5 cm kon ik met een beetje moeite doen afkrijgen, maar de 4.5 deed pijn bij vriendlief (onderkant van de zak die erg branderig aanvoelt). Wat is dan de beste keuze? En stel dat maat 5 met wat wrikken en wringen en het gebruik van wat olie af te krijgen is, dan ga ik ervan uit dat vriendlief deze niet zo gemakkelijk weer om krijgt zonder sleutel en dus heel wat uit te leggen heeft? <!-- s:zweep: --><img src="{SMILIES_PATH}/zzwhip.gif" alt=":zweep:" title="zweep" /><!-- s:zweep: -->

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.154 seconden