WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Grotere ring na vasectomie

  • rsd78
  • rsd78's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
3 jaren 7 maanden geleden #6797 door rsd78
Grotere ring na vasectomie werd gestart door rsd78
Voordat ik een sterilisatie onderging drog ik de HT2 45 mm zonder problemen en alles paste perfect, ik twijfelde alleen aan de ringgrootte, voor mijn gevoel was deze te ruim. Bij een vervolg naar steelworxx wilde ik ook een iets kleinere ring nemen.

Na mijn sterilisatie alles eerst laten genezen totdat het gevoel weer normaal is ( nou ja, blauwe ballen komen heel snel de eerste maand) weer geprobeerd om de HT aan te doen, maar met heel veel passen en meten kon ik net de ring om doen en het zat allemaal vreselijk strak. Ook na een paar uur was het niet meer te doen terwijl ik in bv een vakantie zonder problemen 3 tot 4 weken zonder kon en dan meteen weer aan zonder problemen.

Goed, nog een paar weken wachten maar het probleem bleef, toch maar eens meten volgens de instructie van HT en wat bleek, waar ik inderdaad eerst ruim in de 45mm ring paste volgens hun zat ik nu op het einde van de 50mm! de meting een paar keer uitgevoerd met tussenpozen van een paar dagen en ik bleef op diezelfde waarde uitkomen.

Bu dus de 500 mm besteld en het voelt weer als vanouds, zonder problemen weer hele dagen gekuist alleen het trekken is iets pijnlijker geworden dan voorheen, maar verder niet hinderlijk.

Nu alleen nog mijn vrouw overtuigen dat dit toch het beste is en dat ik haar erbij wil betrekken ipv het stiekeme gedoe.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.113 seconden