WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Extreem zware Carrara kg voor mannen (persoonlijke recensie)

  • chastityslave22
  • chastityslave22's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
11 jaren 7 maanden geleden #291 door chastityslave22
http://i395.photobucket.com/albums/pp38/chastityslave22/Carraraleeg-1.jpg?t=1226422081 http://i395.photobucket.com/albums/pp38/chastityslave22/Carraravanbinnen.jpg?t=1226421403
De Carrara voordat hij voor een slaaf in gebruik genomen wordt


Sinds een paar jaar ben ik in het bezit van een Carrara. Ik kan anders mijn sexuele driften namelijk niet in bedwang houden, trek mij dagelijks meermalen af en ga regelmatig vreemd. Door dit totale gebrek aan zelfdiscipline werd ik als slaaf lui en ongeconcentreerd. Op een dag liet mijn toenmalige Meester mij onomwonden weten dat Hij er genoeg van had, en ik daarom moest gaan leren om permanent een stalen kuisheidsgordel te dragen. De bedoeling was, dat ik die, na een korte gewenningsperiode, voortaan inderdaad eigenlijk altijd aan zou hebben, zodat Hij er volstrekt zeker van kon zijn dat ik zonder Zijn toestemming en medeweten geen geslachtsverkeer meer zou hebben en evenin nog klaarkomen kon.

De gordel diende uiteraard allereerst volstrekt 'veilig' te zijn - geen risico op uitbraak en geen risico op orgasmes - zodat ook in Zijn afwezigheid mijn absolute kuisheid was gegarandeerd. Dat betekende automatisch een kuisheidsgordel van stevig roestvrij staal, die dus ook extra zwaar zou zijn. Omdat ik de gordel permanent zou moeten dragen, was het tevens van belang dat hij comfortabel zat, onder normale kleding onzichtbaar was, mij in mijn bewegingen niet te veel hinderde, ik gewoon naar het toilet kon gaan, en de hygiëne gewaarborgd bleef, omdat de gordel natuurlijk niet dagelijks voor een wasbeurt af zou mogen. Na enig zoeken en vergelijken op internet kwam mijn Meester uit bij de Carrara conceptgordel, gemaakt door Walter Goethals in België. Het is inderdaad een van de zwaarste gordels die er bestaan, zodat het de nodige tijd kost om aan het dragen te wennen, maar dan zit hij ook als gegoten.

De Carrara is een hele speciale gordel. Het ontwerp is weliswaar gebaseerd op het traditionele type met een stalen band om de heupen en een stalen voorstuk waarin de genitaliën opgesloten zitten, maar in tal van opzichten wijkt hij van het standaardmodel af, zodat het misschien nuttig is om die hieronder uitgebreider te beschrijven. Op de foto's sta ikzelf nadat ik mijn kuisheidsgordel aangelegd heb gekregen en deze door mijn Meester zorgvuldig op slot is gedaan.

http://i395.photobucket.com/albums/pp38/chastityslave22/Carraragroot.jpg?t=1226418340
De Carrara nadat hij de slaaf is aangelegd en zorgvuldig op slot is gedaan

Het gaat hier om het meest imposante model dat Carrara verkoopt, een extreem zware en superveilige kuisheidsgordel voor mannen, waarbij zowel de testikels als de penis van de drager in een enorme protector zijn opgesloten, die vastgesmeed is aan een onbuigbare stalen blok waarin zich het ingenieuze sluitsysteem bevindt. De gordel is volledig vervaardigd van zeer dik roestvrij staal (totale gewicht: niet minder dan 1,8 kilo!), en bezit slechts één goed afgeschermd slot, dat alle delen van de gordel onverbrekelijk aan elkaar vastmaakt. Bij het slot horen twee speciale deels afgezaagde sleuteltjes, die niet bij een normale sleutelmaker gekopieerd kunnen worden.

Volstrekte kuisheid is gegarandeerd. Het is vermoedelijk de meest beperkende en veilige kuisheidsgordel voor mannen die tot nu toe bestaat. Masturberen, ejaculeren en copuleren (zowel genitaal als anaal) zijn voor de drager volstrekt onmogelijk. De gordel sluit als een tweede huid van staal om zijn kruis en middel, en als de gordel zorgvuldig aangelegd en op slot gedaan wordt, bestaat er geen enkel risico dat hij aan zijn lot kan ontsnappen.

De kuisheidsgordel weegt om die reden niet alleen veel meer dan de meeste andere gordels, maar is ook veel zwaarder om langdurig te dragen, zodat het slachtoffer veel tijd nodig heeft om aan zijn stalen ondergoed te wennen. Speciaal ontworpen voor permanent gebruik, is hij onder normale kleding onzichtbaar en belemmert hij de drager niet bij het gebruik van alle andere normale lichaamsfuncties, omdat het alleen het gebruik van de sexuele verhindert. Vanwege het formaat van de protector voor de genitaliën is bij een draagtijd van enige weken of langer het volledig wegscheren van het schaamhaar van de drager om hygiënische redenen raadzaam.

De gordel is van het traditionele Florentijnse type, met een brede heupband die niet over de botten van de heupen naar beneden geduwd kan worden, en een groot schild aan de voorzijde. Een smalle staaf over de bilnaad, die anale penetratie verhindert, maar (als die een beetje opzijgebogen wordt) bij de stoelgang nauwelijks in de weg zit, verbindt de achterzijde van de heupgordel met het benedeneind van de protector, en maakt daarmee elke ontsnappingspoging zinloos.


De Carrara in gebruik, van achteren gezien

Een reeks van scharnieren maken het mogelijk dat de gordel makkelijk met het lichaam meebeweegt. Anders dan bij de meeste andere kuisheidsgordels, loopt de heupband niet recht, maar golft hij op en neer over de heupen, de contouren van het lichaam volgend. Het frontale schild met de protector is vrij laag geplaatst, waardoor dit als je zit niet in je ribben drukt. De gordel kan makkelijk aangepast worden aan veranderingen in de buikomvang, omdat hij rond het middel in vijf verschillende standen (van afnemende doorsnee) vastgezet kan worden. Maar zodra eenmaal een bepaalde stand is uitgekozen en de gordel secuur op slot is gedaan, is het uiteraard niet meer mogelijk die stand te veranderen, en zal de gordel zich jegens de drager onverbiddelijk tonen.

Met het oog op meer comfort is de niet minder dan 2 millimeter dikke heupgordel aan de binnenzijde met voldoende neopreen bekleed om er zeker van te zijn dat het staal niet de huid beroert, behalve bij de genitaliën zelf. Ook de staaf over de bilnaad is daarom met rubber bekleed. Desalniettemin zorgen het forse gewicht, het onbuigzame staal en de om elk uitbraakrisico uit te sluiten noodzakelijkerwijs nauwe grip van de gordel ervoor dat de drager voortdurend aan zijn opsluiting wordt herinnerd.


Het frontschild van de Carrara in gebruik, van voren, van opzij en van onderen gezien

De enorme protector volgt in de contouren de vormen van de genitale zone tussen de benen, waardoor die bij het zitten en lopen nauwelijks hindert. Anders dan bij de meeste gordels, bedekt de protector met het oog op extra zekerheid (vanuit het gezicht van de sleutelhouder) de testikels compleet, wat het buitengewone gewicht en de buitengewone breedte verklaart.

Om dezelfde veiligheidsreden is de penis nog eens apart opgesloten in een eigen en volledig dichte stalen peniskoker binnenin de protector (zie no.5 op de foto's) tussen de twee kooiachtige constructies (no.6) die de testikels bevatten. Die maken de ingang van de koker ontoegankelijk, zodat de drager belet wordt om zijn penis uit de koker te trekken. Die koker is bovendien gebogen om elke volledige erectie - laat staan een orgasme - onmogelijk te maken, en vermeerdert daarmee de sexuele frustratie. Omdat elke inwendige bekleding van de stalen koker ontbreekt, wordt de penis al bij een beginnende erectie op pijnlijke wijze gestraft, aangezien de zachte, gevoelige eikel van de penis dan onmiddellijk op de ruwe, staalharde wanden van de peniskoker botst.

Pogen om klaar te komen door de peniskoker te 'neuken', wat soms bij andere modellen de oplossing is voor hitsige gordeldragers bij verwoede pogingen om hun afgedwongen kuisheid te verbreken, blijkt nagenoeg onmogelijk. De protector is namelijk te fors en stug om snel op en neer te kunnen bewegen, hij zit daarvoor ook te onbeweeglijk vast aan de strakgesloten heupgordel, en dat vermeerdert de veiligheid van deze op zich zeer flexibele, en daarmee tegelijk ook voor zijn gewicht opvallend comfortabele en voor lange draagperiodes ontworpen gordel enorm.

Voor de normale dagelijke hygiëne is het vanzelfsprekend niet nodig om de gordel te openen, en daarmee ook maar voor een luttel moment de kuisheid van de drager in gevaar te brengen. Een paar kleine gaatjes aan het ondereinde van de peniskoker maken het hem niet alleen mogelijk om probleemloos te urineren; ook kan de penis zo heel goed met de stralen uit een douchekop schoon gehouden worden terwijl de gordel intussen gewoon veilig op slot blijft. Tegelijk zijn de gaatjes te klein om daarvan misbruik te kunnen maken door bij de drager via de eikel van zijn penis heftige sexuele prikkels op te wekken, die tot een ongeautoriseerde zaadlozing zouden kunnen leiden.

De gordel beschikt over een zeer ingenieus sluitingssysteem, dat niet kapot gemaakt kan worden zonder dat de sleutelhouder het zal merken. Ook dat maakt deze gordel erg veilig. De beugel van het kleine goudkleurige hangslot in het frontschild wordt door het stalen blok dat aan de protector is vastgesmeed volledig omsloten om het gebruik van een ijzertang onmogelijk te maken. Beide einden van de heupgordel bestaan uit vlakke dunnere strips die bij het aanleggen van de gordel in een smalle gleuf aan het linker en rechter boveneinde van het stalen blok glijden (no.4). Aan het uiteinde van deze strips is een kleine ronde knobbel bevestigd, die in vijf verschillende standen in de gleuf, waarin aan de onderzijde halfcirkelvormige uitsparingen zijn aangebracht, gehaakt kan worden, teneinde met het oog op maximale veiligheid de gordel zo nauwsluitend mogelijk om het middel van de drager aan te kunnen leggen.

Als eenmaal de juiste spanning is gevonden, hoeft men alleen nog maar een smalle knop aan het boveneinde het stalen blok (no.1), net boven het ingebouwde hangslot, naar beneden te drukken om de verborgen beugel daarvan in de wel zichtbare gouden kast te doen vastklikken. Daarmee wordt ook de gordel definitief gesloten, doordat de boven- en onderwand van de beide gleuven in het stalen wand naar elkaar toe worden bewogen, en zo de knobbels aan het uiteinde van de heupband onherroepelijk in de gekozen positie worden vastgezet. Daarna hoeft alleen nog maar het sleuteltje van onderen - waartoe een nis in het stalen blok is uitgespaard (no.3) - uit het hangslot gehaald te worden, en de drager is voortaan kuis.

Hieronder: het ingenieuze sluitingssysteem van de Carrara opengelegd. In zes fases is te zien hoe de kuisheidsgordel veilig gesloten wordt


Het uiteinde van de heupgordel ligt naast de gleuf van het sluitingssysteem


Het uiteinde van de heupgordel is voor de juiste spanning in de gleuf gestoken


De knobbel aan het uiteinde van de heupgordel wordt in de juiste uitsparing gehaakt


Door op de uitstulping aan de bovenzijde van het sluitingssysteem te drukken (of het knopje
daaronder naar beneden te drukken) wordt de gleuf waarin het uiteinde van de heupgordel met
de knobbel is vastgehaakt gesloten. Ook wordt zo de verborgen beugel van het hangslot in het
gouden blok vastgekliktDe knobbel van de heupgordel zit nu onherroepelijk in de uitsparing van de gleuf vast.
Het sleuteltje kan nu aan de onderzijde uit het slot getrokken wordenHet sleuteltje is verwijderd. De drager kan nu met geen mogelijkheid meer uit de gordel ontsnappen


Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Als slaaf draag ik vanzelfsprekend 24/7/365 een zware stalen kuisheidsgordel

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.203 seconden