WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 375 gasten en geen leden online

Topic-icon De Carrara kuisheidsgordel

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
12 jaren 2 maanden geleden #173 door lise
De Carrara kuisheidsgordel werd gestart door lise
[e-url=http://users.telenet.be/carrara/carrara/carrara/Carrara%20belts.htm]Carrara[/e-url] heette voorheen Walter Goethals en deze fabrikant heeft zich bijzonder verdiept tot in hoeverre het mogelijk is om een kuisheidsgordel te ontwikkelen die op alle mogelijke manieren seksueel genot onmogelijk maakt én die langdurig gedragen kan worden. En dat is heel ergr goed gelukt. Deze kuisheidsgordel mag zich dan ook met recht de zwaarste kuisheidsgordel op de markt noemen. Deze kuisheidsgordel mag dan wel erg 'grof' zijn in vertoning, maar de kuisheidsgordel is erg comfortabel om te dragen door de precieze afwerking. Als je deze kuisheidsgordel voor het eerst gaat dragen, is het (net zoals bij andere kuisheidsgordels) van belang dat je rekening houdt met een zekere gewennigsperiode. Met name de huid op de betreffende plekke moet nou eenmaal wennen aan het dragen van de kuisheidsgordel. Hiernaast is het erg belangrijk om de hygiëne-voorschriften goed op te volgen, zodat de kuisheidsgordel op den duur bijna niet meer af hoeft. <!-- s:twisted: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif" alt=":twisted:" title="Geniepig slecht" /><!-- s:twisted: --> Zowel de versie voor mannen als voor vrouwen zijn nagenoeg onzichtbaar onder een broek.

Hieronder een afbeelding van de voorkant van de versie voor mannen:

en hieronder een afbeelding van de voorkant van de versie voor vrouwen:


Hieronder nog twee foto's van de achterkant/onderkant van de versie voor vrouwen:
Nog een paar afbeeldingen van de mannelijke versie van deze kuisheidsgordel vind je hieronder:


Hieronder zie je het zware slot-systeem. Zoals je kunt zien is het slot volledig afgeschermd door de zwaar-metalen behuizing zodat het openbreken van het slot onmogelijk is:


Hieronder zie je de behuizing van de penis:


Hier zie je de kuisheidsgordel afgebeeld met aankopelbare dildo:


Hier nog een paar random pics van de dames-versie:
De mannen-versie van deze kuisheidsgordel is ook verkrijgbaar met insluitbare punten om elke erectie ook nog eens goed hard af te straffen, maar hier zijn momenteel (nog) geen afbeeldingen van beschikbaar. Zodra deze beschikbaar zijn, worden ze uiteraard aan dit topic toegevoegd. Carrara heeft bovendien een bijzonder interessante collectie van andere metalen martelwerktuigen <!-- s:mrgreen: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif" alt=":mrgreen:" title="Mr. Green" /><!-- s:mrgreen: -->

Het verdient uitdrukkelijke aandacht om heel voorzichtig met de sleuteltjes van deze kuisheidsgordel om te gaan, want anders heb je echt een probleem (en de brandweer ook)......

Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.121 seconden