WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 416 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Metalen 'Trapped balls' kuisheidsgordels

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 7 maanden geleden #179 door lise
De 'trapped balls'- kuisheidsgordels zijn kuisheidsgordels als de CB-XXXX-serie, dus kuisheidsgordels die bestaan uit een kooi en een ring die achter de balzak word afgesloten. Nu zijn er van deze variant ook metalen modellen verkrijgbaar, uiteraard ook een stuk prijziger dan de kunststofversie.Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld uit de [e-url=http://www.steelworxx.de/]Steelworxx[/e-url] collectie. Een andere fabrikant is [e-url=http://www.gerecke-kg.de/]Gerecke[/e-url]. Naast metalen kuisheidsgordels heeft Gerecke ook een erg interessante productlijn van metalen speeltjes.

Hieronder een paar voorbeelden van Gerecke:

"The Shelter":


"The Desire":


"The Shut":
Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.188 seconden