Category: Short stories
Year: 2014

Hits: 1113

Het is alweer even geleden dat ik over de schreef ging, maar de straf die je hebt verzonnen moet nog steeds worden uitgevoerd. Het is ook niet zo makkelijk plannen. Maar eindelijk heb je de afspraak gemaakt en moet ik er aan geloven… Je hebt de afgelopen tijd flinke toespelingen gemaakt over wat komen gaat.

Al langere tijd fantaseren we samen over een biseksuele ontmoeting. Je vindt het een spannende gedachte: ik samen met een andere jongen. Onze bedpleziertjes worden er geregeld op afgestemd. De voorzichtige vinger in mijn kontje heeft al tijden geleden plaatsgemaakt voor een voorbinddildo, waarmee je me wekelijks neemt. Samen kijken we wel eens naar homoporno, waarna je me altijd rustig aftrekt en in mijn oor fluistert hoe geil het er uitziet. De afgelopen maanden heb ik vermoedelijk bij ieder orgasme iets in mijn kontje gehad, om zo het vervullen van mijn seksuele behoeftes te koppelen aan het gevoel anaal opgevuld te zijn. En je zorgt er geregeld voor dat je me mijn zaadresten laat oplikken, als ik op je borsten of in je hand ben klaargekomen, en soms krijg ik direct na een pijpbeurt mijn lading terug getongd van je.

Als voorbereiding voor vandaag heb ik mijn kruis en anus helemaal kaal moeten scheren en mijn darmen moeten doorspoelen. Verder mocht ik, sinds ik twee en een halve week geleden in de fout ben gegaan, niet meer klaargekomen. Ik heb het moeten beloven en je hebt me geregeld gecontroleerd. Ik merk dat ik bloedgeil ben, schoon en glad. Samen lopen we hand in hand naar het adres dat je hebt doorgekregen. Ik ben er klaar voor.  Klaar voor mijn mannelijke ontmaagding.

We staan voor zijn deur. Ik moet van je op de deurbel drukken. Bloednerveus druk ik het knopje in. Hij doet open, kust jou op je wang en hij geeft mij een hand en stelt zich voor. “Krijgt hij geen zoen van je,” zeg je tegen mij. Ik kus hem op zijn wangen. “Nee, niet op zijn wangen, op zijn mond,” lach je gemeen. “Nu niet zo preuts doen. Je zult vanmiddag met je mondje nog wel meer moeten doen.” Met een rood hoofd geef ik hem een zoen, vol op de mond, die hij rustig beantwoord met zijn tong in de mijne. De toon is gelijk gezet.

We hangen daarna onze jassen op en gaan zitten op de bank. De gordijnen zijn half gesloten. Hij schenkt wat te drinken in en jij stelt me een beetje op mijn gemak. als hij terug is en de drankjes op tafel heeft gezet, vertel je wat die middag het plan is. Ik zal opdrachtjes van je krijgen die ik samen met hem moet uitvoeren. We spreken ook een stopwoord af, voor als ik het écht niet meer zie zitten. De jongen vertelt dat hij onbeschermde seks kan hebben, aangezien hij pas gecontroleerd is. Jij kijkt direct verlekkerd naar me op en denkt er het jouwe van.

“Okay lieverd,” zeg je tegen me, “kleed je eerst maar helemaal voor ons uit.” Ik kleed me langzaam uit en schaam me als ik daar poedelnaakt voor een wildvreemde jongen sta. Daarna moet ik mijn kaalgeschoren piemel hard maken, wat niet echt goed lukt. Ik moet bij de jongen op schoot gaan zitten en hem zoenen. Hij zoent terug en zijn tong gaat te keer in mijn mond. Tegelijkertijd betast hij me overal, knijpt in mijn tepels en streelt mijn pik. Ik begin aardig op te warmen. Ik begin zachtjes te kreunen, steeds sneller, steeds harder en kom bijna klaar, maar vlak voordat ik er ben, stopt hij. Plots zie ik een flits. Je hebt de spiegel reflex camera gepakt en bent foto’s van mij aan het maken. Ik schaam me nu helemaal dood. Er gaat van alles door mijn hoofd. Als deze foto’s uitlekken… Ik zou er alles aan doen om dat te voorkomen. Maar tegelijkertijd word ik heerlijk gestimuleerd. Weer ben ik er bijna, je neemt opnieuw een foto van me. Nog een paar keer bereik ik bijna een climax, totdat jij aangeeft dat je iets nieuws voor je lens wil krijgen.

“Lekker hè, liefie, zo een jongen die aan je lul zit. Ik dacht dat je wat terughoudender was over seks met mannen. Zou ik niet zeggen, als ik je zo zie genieten,” zeg je pesterig. “Maar je bent hier toch niet om te genieten? Je bent hier voor straf, omdat je twee weken geleden je woord niet gehouden hebt. Ik heb de hele avond voor niets op je gewacht. Dus het wordt tijd om je straf maar eens in de praktijk te brengen.” Ik moet van zijn schoot af en op mijn knieën tussen zijn benen gaan zitten. Ik moet de jongen helpen zijn broek en onderbroek uit te trekken. Zijn lul is ook kaal en helemaal klaar voor wat er komen gaat. Intussen worden door jou mijn polsen achter mijn rug tegen elkaar gebonden. Zijn handen pakken mijn haar beet en trekken me naar zijn harde staaf. Ik zet mijn lippen er tegen aan. Ik ruik een geur die ik herken van mijn eigen lul. Langzaam overwin ik mijn weerstand en open langzaam mijn mond. Het topje van zijn lul glijdt naar binnen. Ik proef wat van zijn voorvocht. Opnieuw zie ik een flits uit mijn ooghoeken. En weet dat ik vanaf nu totaal in jouw macht ben. Een foto van mij helemaal naakt met een stijve lul in mijn mond, dat kan ik aan niemand uitleggen. Vanaf nu zal ik altijd moeten doen wat jij zegt, alles! Want anders liggen die foto’s op straat…

Ik probeer hem zo goed en zo kwaad het kan te pijpen. Ik heb nog geen enkele ervaring, dus heb het gevoel maar wat aan te rommelen. Ik krijg van jou wat aanwijzingen. Het gaat steeds beter, merk ik aan het gekreun en gehijg dat ik boven me hoor. Vlak voordat hij komt, geef je het signaal dat ik moet stoppen. Ik laat zijn harde stijve pik uit mijn mond floepen. Hij staat fier overeind, nat van mijn speeksel. Ik mag even niets doen, alleen er naar kijken. Als hij weer slap is, mag ik weer beginnen. Ik neem zijn kleffe, slappe pik in mijn mondje en begin er weer aan te sabbelen. Ritmisch beweeg ik met mijn lippen om zijn lul heen, op en neer. Binnen ‘no time’ is hij weer klaar voor de actie en hoor hem alweer heftig ademen. Hij haalt zijn stijve uit mijn mond en begint zichzelf af te trekken. Hij wil in mijn gezicht komen. Ik moet onder zijn lul met open mond wachten op wat komen gaat. Dan barst de vulkaan uit. Dikke klodders sperma spuiten uit zijn pik. Alles recht in mijn gezicht. Gretig neem je foto’s van mijn besmeurde gezicht en de witte drab op mijn tong. Daarna moet ik wat in mijn mond is gekomen doorslikken. Mijn hele gezicht zit nog onder, maar kan het niet afdoen doordat mijn handen vast zitten op mijn rug.

Zijn lul is inmiddels wat slapper geworden. Ik moet zijn pik schoonzuigen, alle zaadresten er vanaf likken. Maar als hij schoon is, haalt hij zijn slappe, van mijn kwijl natte, lul langs de zaadresten die op mijn gezicht zitten. Mijn gezicht is nu een mengeling van mijn eigen speeksel en zijn sperma. En opnieuw moet ik zijn lul ontdoen van zijn zaad. Ik voel me zo erg vernederd, maar weet dat mijn straf nog niet ten einde is. En op een of andere manier vind ik het nog lekker ook. Ik ben zo ontzettend opgewonden. En hoop zo dat ik aan het einde óók mag klaarkomen. Het is die combinatie. Ongelooflijke geilheid, het doen van iets ongewoons, iets vernederends, het gevoel van machteloosheid. Bloedgeil ben ik, als ik zijn zaad van zijn lul af slurp.

“Zo liefie,” zeg je met een glimlach, “vanaf nu zal je écht alles moeten doen wat ik je opdraag, anders kunnen die foto’s overal opduiken!” Ik beef bij die opmerking en weet dat het waar is. Ik weet dat dit spel is, maar toch… Ik heb geen andere keuze dan totale overgave. “Sta op zaadlulzuigertje,” zeg je en je knijpt in mijn tepels. Mijn pik reageert gelijk weer. Je trekt me mee aan mijn tepels naar de tafel. Ik moet voorover met mijn buik op de tafel gaan liggen. Mijn benen worden aan de tafelpoten vast gemaakt. Daarna worden er wasknijpers op mijn tepels gezet. Mijn bovenlichaam wordt daarna ook nog tegen het tafelblad aangebonden. Ik kan geen kant op, mijn handen zitten nog steeds vast op mijn rug. De knijpers op mijn tepels zitten onder mijn lichaam, wat voor extra druk zorgt, mijn hele lichaamsgewicht drukt er op. Ik voel een lichte zwelling van onder. Ik weet wat er nu gaat gebeuren, mijn kont is helemaal vrij toegankelijk, terwijl ik voor de rest immobiel ben. Hij pakt een pot glijmiddel en smeert wat op mijn poepertje. Een rilling gaat door mijn lichaam, als zijn vinger met het koude glijmiddel mijn kontje raakt. Hij verspreidt het goed over mijn hele poepgat. Dan gaat zijn vinger verder door het glijmiddel ook echt in me te brengen en ik slaak een kleine zucht. Het gaat heel gemakkelijk. Een nieuwe klodder wordt gebruikt om de binnenkant van mijn kontje te smeren. Zijn vinger gaat telkens in en uit mijn reet. Ik voel mijn erectie weer groeien. Dan wordt een tweede vinger ingesmeerd. Ook deze wordt langzaam ingebracht. Nu voel ik me al best opgevuld. Ik wordt een beetje bang. Hoeveel pijn zal het doen? Gelukkig zie je mijn twijfel. Je komt even een paar lieve woordjes in mijn oor fluisteren. Dat je het ook geweldig geil vindt, dat je aan het genieten bent, dat ik straks ook heerlijk mag klaarkomen, dat hij voorzichtig zal zijn. Dat stelt me gerust. Intussen neem je wel weer een paar foto’s die weinig aan de verbeelding overlaten. Mij, helemaal vastgebonden, mijn kontje aanbiedend aan een opgewonden man.

Zijn alweer hard geworden staaf voel ik tegen mijn benen. “Ben je er klaar voor,” vraagt hij.

“Het is voor mij de eerste keer,” antwoord ik.

“Ik zal in het begin het tempo aanhouden dat jij wilt, zeg maar sneller of langzamer,” zegt hij.

Gerustgesteld zeg ik: “Ik wil het, ik wil dat je me neemt in mijn kontje, maar wees voorzichtig.” Voorzichtig voel ik iets tegen mijn anus wordt aangezet. Er komt steeds meer kracht tegen. Er wil iets groots en diks mijn kontje binnendringen. Ik ben heel gespannen.

“Ontspan je maar,” zegt hij rustig. Ik verminder de weerstand in mijn sluitspier en langzaam voel ik zijn warme worst naar binnen glijden. Het doet best pijn maar langzaam vermindert het. Gelukkig beweegt hij niet teveel. Dan zet hij nog wat meer kracht en komt nog verder in me. Ik voel me enorm opgevuld. Mijn eigen lul staat inmiddels ook weer recht overeind. Dan begint hij langzaam heen en weer te bewegen. Het voelt echt heerlijk aan. Hij beweegt steeds sneller. Het doet een beetje pijn en ik geef aan dat het wat langzamer mag. Hij corrigeert gelijk zijn ritme. Jij bent ondertussen bezig om weer geweldige foto’s te maken. Je bent al een tijdje flink opgewonden, maar nu voel jij het ook echt nat worden van onder.

Vijf minuten later vraag je of het tempo niet wat kan worden opgevoerd. Ik stem in en hij verhoogt zijn tempo. Na een paar minuten begint hij steeds dieper te zuchten en te steunen. Ik vind het heerlijk. Dit is het dan, denk ik. Nog even en ik ben een bi-sletje, een echte zaadopvanger. Ik hoor zijn orgasme naderen. Hij verhoogt het tempo nog iets, zijn ademhaling wordt sneller en zijn gebeuk feller. Dan houdt hij het niet meer en stoot een aantal maal diep in mijn reet, terwijl hij hardop begint te kreunen en steunen. Hij is diep in me aan het spuiten, zaad druipt met sommige halen weer naar buiten. Hij pompt en pompt en pompt, terwijl ik kreunend voorover lig en niets anders kan dan zijn gebeuk over me heen laten komen. Jij wordt helemaal gek voor het super geile uitzicht en moedigt hem hardop aan: “Oh ja, ga zo door, dit is zo geweldig, naai hem, naai hem, naai hem hard!” Je neemt nog een paar foto’s en voelt met je vingers aan je poesje. Drijfnat is het daar.

Langzaam worden zijn halen wat minder fel en komt hij tot rust. Uitgeput blijft hij met zijn lul in mijn kont met zijn buik op mijn rug liggen. Mijn tepels komen hierdoor extra onder druk, er zitten nog steeds klemmen op en die worden door het extra gewicht nog harder tegen het tafelblad aangedrukt. Mijn lul reageert. Geil bedenk ik me hoe dit overkomt: ik ben net gebruikt door een geile man, het zaad stroomt uit mijn kontje en ik? Ik wordt opgewonden. Ik wil eigenlijk alleen nog maar klaarkomen. Wat er net gebeurt is interesseert me niet zo. Jij maakt nog een foto van het geile tafereeltje en kleed je dan helemaal uit.

Je staat helemaal naakt voor me. Hij komt uit me, staat op en begint me los te maken. Eindelijk wordt ik verlost, ben ik helemaal vrij. Alhoewel, ben ik wel vrij? Ik kijk naar het fototoestel. “Zo lief, was het lekker,” vreaag je met een gemene glimlach. “Nog wat lekkerder dan ik verwacht had,” zeg ik wat opgelaten terug. Om deze laatste woorden kracht bij te zetten, zeg ik tegen de jongen: “Hartstikke bedankt dat je me zo hebt willen gebruiken, om je lusten op me bot te vieren”. Ik loop naar hem toe en begin hem uitgebreid te tongzoenen, waarmee ik hem bedank.

“God, zijn zaad druipt nog uit je kontje en nu kan je al niet van hem afblijven. Een waar bi-sletje,” lach je. “Nou lief, je bent dus gebruikt door je nieuwe bi-vriendje, dan wordt het nu tijd dat ik je maar eens ga gebruiken. Ik ben aardig geil geworden en jij gaat me daar vanaf helpen. Eerst mag je je eigen behoefte stillen, door mij lekker te neuken en in me klaar te komen. Daarna mag je je onderdanigheid aan mij verder bewijzen. Want je gaat je eigen zaad uit mijn kutje likken en tegelijkertijd mij heerlijk uitgebreid verwennen. Ik wil in ieder geval vijf keer klaarkomen vandaag. En ik wil je vriendje ook nog wel eens proberen. En weet je wie ons daarna mag schoonlikken? Dat kun je wel raden! Dus je lekkere tongetje krijgt het druk. En misschien wil hij ook nog wel van je lichaam gebruik maken. Dat heeft hij toch wel verdient? Je bent nu van mij. Ik heb totale controle over je, mijn wil is wet. Jij mag vandaag van mij één keertje klaarkomen en dat is nu.”

Ik stond perplex door haar woorden. Maar plots maakte me het allemaal niets meer uit. Ik wilde komen, ik had er alles voor over. Zelfs een volgespoten kutje klaar likken hield me niet tegen. Ik mocht eindelijk komen en toen ik alles in je spoot was het een orgasme dat ik nog nooit had meegemaakt. Een ontploffing die bleef duren en duren en duren. Helemaal leeg plofte ik op je neer, gesloopt. Ineens kwam de heftigheid van de middag binnen. De emotie, de spanning, de geilheid, de vernedering, alles. Jullie samen troosten me daarna fijn. Met zijn drieën wat knuffelen en kroelen, de bemoedigende woorden en complimentjes hebben hun effect. Ik verman me en begin langzaam aan mijn taak. Ik heb je schoon gelikt, waarna ons nieuwe bi-vriendje je heerlijk en uitgebreid heeft geneukt. En nadat hij jou je derde orgasme, je vierde en je vijfde orgasme heeft gegeven, was het opnieuw mijn beurt om hem en jou schoon te likken. En na deze dag is het nooit meer hetzelfde geweest. Ik was van jou. En een heel leven als jouw bi-sletje ligt nog voor ons. De straf… die alles veranderde.