Hey, Vandaag was een moeilijkere dag. Lustgevoelens beginnen om zich heen te slaan in mijn kuisheidsgordel. Lustgevoelens die vrij spel hebben achter het hang-en sluitwerk waar ik in opgesloten zit. Lustgevoelens die mij dwingen om ze vrij te laten door mij te laten voelen dat het goed is om aan ze toe te geven. Lustgevoelens die mij vertellen dat het goed is om aan hun toe te geven. Ze weten dat ik ze maar al te lekker vind, en vroeg of laat toch aan ze toegeef, en ik heb van ze verloren. Maar mijn kuisheidsgordel wint het makkelijk van ze, dus blijven ze mij kietelen in mijn gordel. Al kronkelend van lust en verlangen, letterlijk trachten mijn gordel te neuken. Dat is het enige dat voor mij mogelijk is. Straks geef ik het weer op, maar het is zo vreselijk moeilijk om te stoppen. Ik hoor mezelf letterlijk soppen, en dat is bloedgeil. Ik voel een onbeschrijfbaar lekker orgasme drukken dat zich in twee weken erg sterk heeft ontwikkeld. Ik fantaseer over hoe lekker het was om na een week of twee weken weer klaar te komen als er geen mogelijkheid was. Maar ik moet mijn tijd uitgeilen achter het Abus-slot. Mijn tijd die steeds weer langer en langer wordt. Soms met een paar uur tegelijk, soms ook met dagen tegelijk.

Ik moest een random kaart trekken, een rode kaart is het extra aantal uren, een zwarte kaart is het getal in dagen die er extra bij komen. Bij een joker mag ik nog een keer trekken (leuke woordspeling), dan gelden dezelfde regels maar wordt dan van mijn tijd afgehaald. Ik gooide een zwarte 2. Dus 2 dagen erbij. Vanavond was de stand:

2 Uur verlengd:

De stand nu:

Altijd enorm gefascineerd geweest van sloten en wat voor impact ze altijd op me hebben. Zelfs het sleutelgaatje :) Welterusten 