De cirkel begint te versnellen. Erecties zijn sinds gisteren ineens een flink stuk agressiever. Ze doen erg veel pijn en het drukkende orgasme komt steeds meer aan de oppervlakte. Dit is inmiddels de langste periode zonder orgasme voor mij.

De cirkel bestaat uit:

Opgewonden zijn totdat het orgasme zo hard drukt dat er geen stimulatie meer nodig is om plaats te vinden. Maar in de gordel is geen ruimte voor een erectie en dus ook niet voor een orgasme. Dit is het meest frustrerend. Ten eerste moeten afwachten totdat het orgasme zo krachtig wordt dat er geen stimulatie meer nodig is en daarna voelen hoe het orgasme geforceerd binnen wordt gehouden. De ejaculatie maakt me echt steeds gekker. Ik wil zo graag klaarkomen, en als het dan begint wil ik het ook zooo graag hebben. Het moment dat het orgasme wordt gestopt probeer ik me in alle mogelijke bochten te wringen, maar het kan gewoon niet.

Hierna blijft het een paar uur rustig, en dat is eigenlijk het enige echte rustmoment dat ik niet met Lust bezig ben. Maar het komt hierna dubbel zo krachtig terug.

Op dit moment gaat het sneller, en ik denk dat ik binnen het half jaar nog wel mee ga maken dat ik op straat of ergens anders ineens een instant ejaculatie krijg vanuit het niets.

Ik vraag me af tot hoe hoog dit kan oplopen.

Ik had wel verwacht dat dit sneller zou gaan dan me lief is, want ik ben 3 weken geleden enorm geil op slot gegaan. Ik ging toen van een week uit. Mijn ervaring met geil op slot gaan, is dat je het op slot gaan enorm moeilijk maakt. De hele periode.

Maar gelukkig mag ik over een half jaar al weer los. 