WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Kalender

april 2021
m d w d v z z
« nov 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Who's online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Posts from 2016-05-01

Zondag 1 mei 2016, 16:00 uur

Zondag 1 mei 2016, 16:00 uur.

 

Dit is mijn eerste entry in de vorm van een blog. Even een status-update.

 

De timer staat op dit moment op 1 maand, 1 week, 2 dagen en 0 uur:

(De penalty van 6 uur voor het kijken heb ik gelijk meegerekend.)

 

Dat komt door 51 stemmen via de link, 29 stemmen van leden, en 26 penalty’s.

 

Gisteren heb ik zelf de tijd verlengd, want ik had de gordel 36 uur niet gedragen vanwege de reparatie. Nu kan ik dus alleen per volle dag kiezen, dus ik heb 2 dagen verlengd. Maar wat ik niet had gezien, is dat het aantal weken op 1 stond. Dus ik heb een heel duur foutje gemaakt.

 

Mijn lichaam is gelukkig aardig tot rust gekomen, maar ik ben wel vrij snel ‘aroused’. (Dit gaat niet gelijk samen met een erectie). Gewoon een broeierige behoefte om met seks bezig te zijn zeg maar J

 

Lise en ik hebben afgesproken dat zij naast het bewaren van de code, ook meer een rol als keyholder gaat spelen. De manier waarop moet zich nog ontwikkelen. Ook hebben we afgesproken een maximum te gaan hanteren van een half jaar wat de timer betreft. Ik heb geen maximum ingesteld, dus de teller kan dus oneindig oplopen. Momenteel moet ik nog ruim een maand en het stemmen is een beetje doodgebloed. Dat vind ik helemaal niet erg, want in een maand kan er nog een hoop gebeuren. Eerst even wat tijd inlopen.

 

Ik hoop dat ik nu in de fase ben gekomen waarin de lust niet meer zo explosief aanwezig is, en me wat beter op de dagelijkse dingen kan focussen. De lust groeit wel door, maar niet zo aan de oppervlakte.

 

 

Weer even de rust vinden. J

Introductie bloggen

Sinds Begin deze week was ik met Yentl samen in gesprek over het starten van een blog voor/over zijn schrijfsels met betrekking tot zijn kuisheidservaringen.

Inmiddels is dus ook besloten een blog functie toe te voegen aan de website en gaat Yentl in ieder geval bloggen. Ik ga het blog gedeelte ook gebruiken om wat info te kunnen verstrekken over waar we mee bezig zijn en ook zal ik zo nu en dan wat schrijven over de dingen die mij bezighouden. Onderwerpen zullen dus de website, sleutelhouder-schap, abdl en bdsm zijn in random en wisselende vorm.

Mochten jullie zélf een blog willen starten op het gebied van BDSM, kuisheid of een andere kink? Ga gerust je gang!

 

lise

Countdown Timer