WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Kalender

april 2021
m d w d v z z
« nov 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Who's online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Posts from 2016-05-03

Woensdag 4 mei 2016

Hey, Vandaag was een moeilijkere dag. Lustgevoelens beginnen om zich heen te slaan in mijn kuisheidsgordel. Lustgevoelens die vrij spel hebben achter het hang-en sluitwerk waar ik in opgesloten zit. Lustgevoelens die mij dwingen om ze vrij te laten door mij te laten voelen dat het goed is om aan ze toe te geven. Lustgevoelens die mij vertellen dat het goed is om aan hun toe te geven. Ze weten dat ik ze maar al te lekker vind, en vroeg of laat toch aan ze toegeef, en ik heb van ze verloren. Maar mijn kuisheidsgordel wint het makkelijk van ze, dus blijven ze mij kietelen in mijn gordel. Al kronkelend van lust en verlangen, letterlijk trachten mijn gordel te neuken. Dat is het enige dat voor mij mogelijk is. Straks geef ik het weer op, maar het is zo vreselijk moeilijk om te stoppen. Ik hoor mezelf letterlijk soppen, en dat is bloedgeil. Ik voel een onbeschrijfbaar lekker orgasme drukken dat zich in twee weken erg sterk heeft ontwikkeld. Ik fantaseer over hoe lekker het was om na een week of twee weken weer klaar te komen als er geen mogelijkheid was. Maar ik moet mijn tijd uitgeilen achter het Abus-slot. Mijn tijd die steeds weer langer en langer wordt. Soms met een paar uur tegelijk, soms ook met dagen tegelijk.

Ik moest een random kaart trekken, een rode kaart is het extra aantal uren, een zwarte kaart is het getal in dagen die er extra bij komen. Bij een joker mag ik nog een keer trekken (leuke woordspeling), dan gelden dezelfde regels maar wordt dan van mijn tijd afgehaald. Ik gooide een zwarte 2. Dus 2 dagen erbij. Vanavond was de stand:

Continue reading
uitdagen en eerlijkheid duurt langer

Onze Yentl schreef in de email al naar me:

Die zag ik niet aankomen hahaha. Ik schrok me een hoedje toen ik het aantal dagen zag. Ik dacht dat klopt niet. Klopt dus wel!

Maarja, bij kuisheid zeggen ze ook “Be  careful what you wish for”.

Even verwerken dit…

Om er later achter te komen dat ik mijzelf dus vergist heb..Lief van hem om dat even te melden natuurlijk... Maar ook niet erg slim.

Nu staan er een goede 30 dagen extra op zijn teller, en ik was er zelf nooit achter gekomen dat ik een vergissing gemaakt had met die datum hoor!

Maarjah, eerlijkheid duurt in dit geval dus langer :)Hij moet ook niet teveel klagen, anders verander ik gewoon de spelregels tijdens het spel. als sleutelhoudster mag ik dat.. toch?

Voor nu zijn de regels als volgt...

  1. er loopt een eindtimer die op dit moment op de zondag het dichtst bij 1 november eindigt.
  2. zijn carlilock timer is veranderd in een timer van wanneer hij definitief vrijkomt naar een timer die aangeeft wanneer hij mag dobbelen voor een beetje vrijheid.
  3. die dobbelsteen gebruikt dit schema:

    De (carlilock) timer krijgt een nieuwe functie van me :DAls de timer is afgelopen, dan grijpen we naar de dobbelsteen…1x gooien en je gooit een 6.. dan mag hij 1 uur af.. totale vrijheid1x gooien en je gooit een 1.. af doen, scheerbeurt geven en weer om1x gooien en je gooit een 3.. nog 3x dobbelen, 2x 6 of 2x1 is definitief vrij, je mag ook kiezen niet te dobbelen, want anders komt het er in dagen bij... dus 1x3 en 1x2 is 5 dagen verlenging...1x gooien en je gooit 2, 4 of 5… da’s pech!

  4. klagen = langer dragen...

Countdown Timer