WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 59 gasten en één lid online

  • 272-166-224

Laatste topics

Topic-icon Kuisheidsbroek oid voor in de nacht

  • Odan1
  • Odan1's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
3 jaren 1 maand geleden #7262 door Odan1
Kuisheidsbroek oid voor in de nacht werd gestart door Odan1
Hallo allemaal,

Na een tijdje aangemodderd te hebben met de vermaledijde cb6000, nu al ruim een jaar 'tevreden' met/in de Holytrainer 2.
Echter tijdens de nachtelijke uren toch niet kunnen wennen, en uiteindelijk vrouwlief gelukkig kunnen overtuigen om `s nachts deze te verruilen voor 'vast' liggen/slapen.

Maar gezien een vervelende schouderblessure n.a.v. een aanrijding een tijdje terug, hebben we ook besloten dat voorlopig achterwege te laten.

Nu ben ik al een tijdje aan het zoeken naar iets van een 'kuisheidsbroekje', wat minder beklemmend is maar toch mij belemmerd om aan het doe het zelf en te gaan.
Ik vond wel die pu leren (plastic dus) broekjes met wat vlechtwerk aan de voorkant, maar dat ziet er zo slecht uit en zal ook zeker niet voldoende afsluiten.

Iemand suggesties voor iets dergelijks?
Liefst niet iets wat mbv een ring achter de balzak geklemd wordt, want dat werkt voor mijn 'high & tight' hangende scrotum nog pijnlijker dan bij de rest of the guys....;-)

Thanks Odan

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
3 jaren 1 maand geleden #7268 door bondiaper
Beantwoord door bondiaper in topic Kuisheidsbroek oid voor in de nacht
Dit zou een alternatief kunnen zijn: www.zwangsjacken.com/skavenshorts-pvc.html . Wel te gebruiken in combinatie met een luier.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.143 seconden