WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Laatste topics

Topic-icon Forum-regels

  • yentl
  • yentl's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Beheerder
  • Beheerder
Meer
12 jaren 6 maanden geleden #7 door yentl
Forum-regels werd gestart door yentl
Ik heb geen zin in ellenlange regels op te stellen over de gedragsregels. Het staat autoritair, onvriendelijk en ontoegankelijk. Er van uitgaande dat iedereen weet wat er volgens de wet wel en niet toegestaan is, geldt dit eveneens op dit forum. Hiernaast ga ik er ook van uit dat iedereen volgens de nettiquette in omgang handelt. Toch hieronder even een stukje tekst voor de mensen die andere bedoelingen hebben op dit forum dan wij. Excuses voor de dwingende toon, maar dit is helaas noodzakelijk in het creeeren en bewaken van de veiligheid van onze leden (o.a. jij dus!).

Op dit forum staat Veiligheid, Vrijwilligheid en Vertrouwdheid het hoogst in het vaandel. De banner van het kuisheidsforum staat ook alleen op websites die dit zelfde uitgangspunt hebben. Het is een ethische code die door een goede, veilige en vertrouwde website over BDSM ook duidelijk zichtbaar/leesbaar naar buiten wordt uitgedragen. Deze vorm van samenwerken betekent voor dit forum dat wij ons hierbij ook vanzelfsprekend verplichten tot het strikt naleven van deze ethische code. Ten opzichte van onze leden, onze collega-websites, de wet en ten opzichte van onszelf.

Wie niet bereid is hiernaar te handelen is hier niet welkom. Bij het niet naleven van dit ethisch basis-uitgangspunt zal een lid op gepaste wijze de deur uit worden gezet met een gedegen en eerlijke motivatie van de moderators.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.119 seconden